Werk / hobby's - schoenen & sieraden


Durable house shoes (www.blenzoshoes.com) >> Blenzo staat al jarenlang goed bekend om pasvorm, degelijkheid en een uitstekende prijs / kwaliteit verhouding. Naast pantoffels en muilen ook schoenen voor de gezondheidszorg. 

Bredase schoenverkoper (www.deroosschoenen.nl) >> Dé online schoenwinkel met stijl of offline in de winkel. 


Bredase goudsmid Marjolein Veen (www.artistic-beads.nl) >> o.a. Captured Memory kralen > Herinneringen draagbaar gemaakt in schitterende, handgemaakte creaties van Muranoglas. Ook is het bijvoorbeeld mogelijk om as in de kraal te laten zetten.
Sieraden gemaakt voor het leven en de liefde (www.zielsveelvanjou.nl) >> kettingen met droogbloemen, ketting met zwangerschapsbel, herinneringssieraden, assieraden en nog veel meer.

Magneetsieraden voor kinderen (www.hetnieuwekind.nl) >> Magneetsieraden hebben een positieve werking op ons welzijn en dragen bij aan het zelf herstellende vermogen van ons lichaam. Ze werken bijzonder positief op het aardingsproces van hooggevoelige mensen en kinderen, die door prikkels van buitenaf teveel in hun hoofd verblijven. Zij ervaren veel meer rust door het dragen van een magneetsieraad.

Ook de volgende websites verkopen magneetsieraden: www.magneet-armbanden.nl en www.amina-jewels.nl 

Groothandel in kinderaccessoires (www.habadie.nl) >> De zussen Maria en Roos uit Oosterhout ontwerpen en maken o.a. vrolijke haarclips, halskettingen en stoere shawls.

Vingerafdruk sieraden (gedenkidee.nl en names4ever.nl) >> Jouw, of die van een (overleden) ander zijn of haar, vingerafdruk gegraveerd op een sieraad. Een bijzonder aandenken en/of cadeau.