Boek als teambuildingsuitje een lachworkshop.

Geld - wijzer in geldzaken


Het Nibud (Nationaal Instituut voor Budgetvoorlichting) is een onafhankelijke stichting (not-for-profit) die informeert en adviseert over de financiën van huishoudens. Klik hier om naar hun website te gaan.

Nibud agenda en andere producten. Klik hier. 


Wijzer in geldzaken is een initiatief van het ministerie van Financiën. Hierin bundelen partners uit de financiële sector, de wetenschap, de overheid, onderwijs-, voorlichtings- en consumentenorganisaties hun krachten om verantwoord financieel gedrag in Nederland te bevorderen.

Op deze website helpen zij jou met financiële vragen waar je gedurende je leven tegenaan kunt lopen. 

Meer over Wijzer in geldzaken, klik hier. 

Ze hebben verschillende thema's zoals;

Kinderen, op jezelf, hypotheek, ontslag, uit elkaar gaan, regel je pensioen, geldzaken op orde, leren omgaan met geld, studeren, geldzaken zzp'ers, arbeidsongeschikt, samenwonen of trouwen, huren, overlijden, lenen, beleggen, sparen, verzekering en geldzaken door het jaar.


The Moneyer is het onafhankelijke platform waar je al je geldzaken veilig en gratis regelt (themoneyer.nl) >>

Online huishoudboekje.


Goed met geld omgaan is goed in het leven staan!

Bij de Budgetkring wordt je gestimuleerd bewust en zorgvuldig om te gaan met je geld en met je leven.

Is er een Budgetkring bij jouw in de buurt? Klik hier voor meer info.


Samen lukt ’t, dat is waarin wij geloven bij SchuldHulpMaatje.

Zeker als je in de schulden zit, heb je iemand nodig die in je gelooft en je helpt. Zonder te oordelen, maar gewoon met je aan de slag gaat om weer financieel orde op zaken te stellen. Onze maatjes doen dat.

Klik hier om te zien of er bij jouw in de buurt een Schuld Hulp Maatje zit.

Alle informatie op deze website is met de beste intenties verzameld. De Grow Stronger Academy stelt zich niet aansprakelijk voor eventuele negatieve gevolgen door het verkeerd interpreteren van tekst of het aangaan van "slecht" advies of kosten via een partij die op deze website gratis redactionele ruimte heeft gekregen. Mocht u niet tevreden zijn, laat ons dit weten, zodat we die informatie van deze website kunnen verwijderen. Bedankt!