Boek als teambuildingsuitje een lachworkshop.

Betere wereld - spullen geven of ruilen - overige spullen 


Verjaardagsboxen (www.stichtinghappyhippo.nl) >> Voor de armste jarige kinderen in Breda. 

Busy Bee - box voor de brugklas (www.stichtinghappyhippo.nl) >> Voor de armste kinderen in Breda die naar de brugklas gaan.

Dreamy Dolphin - box voor kinderen in de crisisopvang (www.stichtinghappyhippo.nl) >> Voor kinderen van de Safegroup Breda.

Doneer gereedschap (www.geredgereedschap.nl) >> Deze organisatie bemoedigt en professionaliseert vakmanschap in Afrika. Met het doel om mensen zelfstandig te maken. Er zijn 350 inzamelpunten in Nederland o.a. bij de Praxis.

Project schoenmaatjes (www.edukans.nl) >> Edukans is dé ontwikkelingsorganisatie voor onderwijs. Door dit project kunnen kinderen in Nederland schoolgaande leeftijdgenootjes helpen in ontwikkelingslanden. D.m.v. het vullen van schoenendozen met o.a. schoolspullen en toiletartikelen. Start hier.

ANWB kinderfietsenplan (www.anwb.nl) >> Voor het ANWB Kinderfietsenplan zoeken zij heel veel (kinder)fietsen. Daarbij kunnen ze alle hulp goed gebruiken. Heb je een (kinder)fiets over en maak je graag een kind blij? Lever hem in! Start hier.

Plastic doppen sparen (www.geleidehond.nl) >> Iedereen heeft ze thuis. Plastic dopjes van bijvoorbeeld frisdrankflesjes of melkpakken. Gooi ze niet weg, maar lever ze in! U ontlast het milieu en steunt zo KNGF Geleidehonden. De gehele opbrengst komt ten goede aan de opleiding van hun geleidehonden.

Kraampakket (www.stichtingbabyhope.org) >> Heb je spullen uit jouw kraampakket over? Stichting Baby Hope zamelt deze kraammaterialen in voor kraamprojecten in Afrika, India, Zuid-Amerika en Oost-Europa. Klik hier voor de inzamelpunten. 

Jouw spullen een nieuw leven (www.spullenschenken.nl) >> Kunnen vrienden en familie jouw spullen niet gebruiken, maar is het nog te goed voor het grof vuil, dan is het schenken aan een goed doel een mooie tussenstap!
Op deze website kun je snel bekijken welke goede doelen bij jou in de buurt je blij kunt maken met jouw (tweedehands) spullen.

Kringloop Het Goed (hetgoed.nl) >> De missie van Het Goed is werk maken van hergebruik en werk maken van werkgelegenheid. Dit bereiken ze door gebruikte spullen een tweede leven te geven. Alle gebruikte spullen die dagelijks bij hun kringloopwaren-huizen binnenkomen, sorteren ze zorgvuldig. Het gaat om producten als kleding, dekens, schoenen, huisraad, meubels, fietsen, speelgoed, boeken en elektronica.

Overzicht met alle kringloopwinkels (allekringloopwinkels.nl) 

Alle informatie op deze website is met de beste intenties verzameld. De Grow Stronger Academy stelt zich niet aansprakelijk voor eventuele negatieve gevolgen door het verkeerd interpreteren van tekst of het aangaan van "slecht" advies of kosten via een partij die op deze website gratis redactionele ruimte heeft gekregen. Mocht u niet tevreden zijn, laat ons dit weten, zodat we die informatie van deze website kunnen verwijderen. Bedankt!