Spiritualiteit - ondernemers met spirit


Dichter bij jezelf komen  (www.praktijkmetengel-hart-en-ziel.com) >> Bij Praktijk met Engel Hart en Ziel kun je terecht voor hulp om stappen te zetten die nodig zijn om daar te komen waar nodig is. Zodat je lekkerder in je vel komt te zitten en met 2 voeten op de grond staat. Ook voor mediumconsulten, voetreflex, Luisterkind afstemmingen en geboortebegeleiding.

Coaching voor grote én kleine mensen (www.infotruecolours.nl) >> Speciale aandacht voor de begeleiding van Hoogsensitieve Kinderen en hun gezinnen. Bijvoorbeeld: kinderen met slaapproblemen, gedragsproblemen, ADHD, PPDNOS/autisme, dyslectie en dyscalculie.

Psychologie & NEI - therapie (www.hartvoorjou.com) >> Laat los, hervind je kracht, word jezelf en leef vanuit je hart!

De krachtplaats van de ziel (www.mantrashakti.nl) >> Laxman en Liedewij Giri werken met mantra's in healing, meditatie en unieke sjamanisme uit Nepal om spirituele groei, voorspoed en gezondheid te bevorderen. Ook steunen zij verschillende projecten in Nepal. Mantra Shakti zit in Breda.

Therapie op spirituele basis (praktijkanahata.nl) >> Zijn er dingen waar je steeds opnieuw tegenaan loopt? Heb je bepaalde angsten, onzekerheden of andere problemen en wil je daar wel verandering in aanbrengen maar weet je niet goed hoe? Jos helpt je graag verder door middel van in principe kortdurende persoonlijke begeleiding. Gun het jezelf eens om aandacht te besteden aan je eigen specifieke persoonlijke ontwikkeling.

Ze gaan diep voor jouw geluk! (spirit-coaching.nl) >> spiritueel ontwaken, innerlijk kind helen, innerlijke vrijheid, sedona methode, verdriet loslaten, emoties verwerken, verbinding maken met jezelf, geluk vinden in jezelf, geluk aantrekken, coaching twente, coach enschede, verdriet verwerken.