Boek als teambuildingsuitje een lachworkshop.

Theater & toneel


We Are Public - cultuuroptimisten  (wearepublic.nl) >> 

Een nieuwe realiteit vraagt om nieuwe ideeën. Ja het klopt, er is minder geld voor cultuur. Maar dat maakt cultuur niet minder belangrijk. Daarom is het tijd om het anders te doen. Met een nieuwe visie. Zelf, met ons eigen geld.

Laten we er samen voor zorgen dat er prachtige, vooruitstrevende kunst en cultuur blijft bestaan. Sluit je aan voor €15 per maand en doe mee. Door de zalen in te gaan. De musea en de filmhuizen. Door te kijken, te luisteren, te dansen en ervaren. Onze bevlogen redactie selecteert de beste programma’s, die je als lid onbeperkt kunt bezoeken. En jouw geld komt terecht bij de makers en culturele instellingen, ook als je een keer niet gaat.

 

Toneelgroep 'Same!' uit Venlo (toneelsamevenlo.nl) >> Via de improvisatie cursussen van Natasja van Tilburg en via Wijktheater Venlo-Zuid heeft het bestuur elkaar leren kennen. Al snel was er het idee om na het wijktheater door te gaan, zij het op een iets andere manier. En zo werd SAME! geboren. Uit enthousiasme en plezier in toneel spelen. We hebben voor deze naam gekozen vanwege het feit dat we samen aan de slag gaan om een mooi stuk neer te zetten. Alle rollen binnen het stuk worden vertolkt door mensen uit ons gezelschap. De rollen op het podium, maar ook de rollen achter de schermen zoals decor, regie, kostuums en productieleiding. De stukken worden ook door onszelf geschreven! Hierdoor zijn we flexibel en kan iedereen zijn talenten ontdekken en gebruiken. We proberen ieder voorjaar een stuk neer te zetten. Daarbij zijn we in te huren voor (kinder)feestjes in alle mogelijke gewenste typetjes!

Alle informatie op deze website is met de beste intenties verzameld. Grow Stronger stelt zich niet aansprakelijk voor eventuele negatieve gevolgen door het verkeerd interpreteren van tekst of het aangaan van "slecht" advies of kosten via een partij die op deze website gratis redactionele ruimte heeft gekregen. Mocht u niet tevreden zijn, laat ons dit weten, zodat we die informatie van deze website kunnen verwijderen. Bedankt!