Boek als teambuildingsuitje een lachworkshop.

Dagje weg / vakantie - retreats


Reis met een doel (www.wishtrips.nl) >> Thema's; Yoga, gezond, leerzaam, natuur, retraites en business.

Coaching reizen met impact (www.spirituelevakantiereizen.nl) >> Zij helpen jou vrijer en gelukkiger te worden.

Soulful Living, yoga retreats (www.soulfulyogaretreats.com) >> Inner peace is your greatest strength.

Yogavakantie waar niets hoeft en alles mag (www.yogasterrebos.nl) >> yogareizen, schrijfweken en wandelweken

Een retreat van Nirvana Health Retreat (www.nirvanahealthretreat.com) is een beleving voor al je zintuigen: bewust worden van je lichaam én geest tijdens een yoga les, meditatie en mindfulness. Of geniet van een stilte wandeling. 

 

Eigentijdse yogaweek - 8ste jaargang (www.ecolonie.eu) >> 

Deze Yogaweek geeft je de mogelijkheid om in je vakantie de weldaad van yoga te ondergaan in combinatie met de inspirerende omgeving van ECOlonie. Elke dag zijn er verschillende workshops, variërend van 1 tot 2 uur. De week is zo opgebouwd dat je één of twee hoofdthema’s volgt en daarnaast nog andere losse yogaworkshops kunt volgen met andere thema’s.

Naast de yogaworkshops zijn er ook lezingen over yoga en voeding en andere yoga-gerelateerde workshops zoals stiltewandelingen en klankconcerten.

Zo zijn verdieping en ontdekking optimaal gecombineerd en kun je de vele facetten van yoga leren kennen!

Alle informatie op deze website is met de beste intenties verzameld. De Grow Stronger Academy stelt zich niet aansprakelijk voor eventuele negatieve gevolgen door het verkeerd interpreteren van tekst of het aangaan van "slecht" advies of kosten via een partij die op deze website gratis redactionele ruimte heeft gekregen. Mocht u niet tevreden zijn, laat ons dit weten, zodat we die informatie van deze website kunnen verwijderen. Bedankt!