Boek als teambuildingsuitje een lachworkshop.

Lichaam - (holistische) massages


The key to life is balance (eszensawellness.nl) >> Via massages, intuïtieve coaching en counseling, energetische behandelingen ondersteunt Sheila je graag in het (her)vinden van de balans en het verkrijgen van inzichten die jou verder kunnen helpen op jouw pad. 

Met aandacht voor de hele mens (massagepraktijkmoments.nl) >> Marjo werkt vanuit de gedachte dat het menselijk lichaam een eenheid is waarin alles met elkaar in verbinding staat. Alles wat we denken, doen, ervaren, wegduwen of ontkennen, heeft zijn weerslag op ons lichaam en welbevinden. Dit wordt ook wel een holistische benadering genoemd.

Durf te beginnen aan de langste reis in een mensenleven, van je hoofd naar je hart (methoofdenhart.com) >> Al het aanbod van Praktijk met Hoofd en Hart is in het kader van herstel, balans, dichter bij jezelf/je kern komen, bij die persoon die je in wezen al bent, maar nog niet helemaal kan zijn. Diverse massages o.a. Hot Stone massage.

Alle informatie op deze website is met de beste intenties verzameld. Grow Stronger stelt zich niet aansprakelijk voor eventuele negatieve gevolgen door het verkeerd interpreteren van tekst of het aangaan van "slecht" advies of kosten via een partij die op deze website gratis redactionele ruimte heeft gekregen. Mocht u niet tevreden zijn, laat ons dit weten, zodat we die informatie van deze website kunnen verwijderen. Bedankt!