Nieuw! Lachworkshops. Het geeft je een energy boost en levert hilarische momenten op. Gezelligheid ten top. Boek voor jezelf of organisatie.

Lachworkshops


Er zijn vele soorten glimlachen; Bulderlach, giebellach, tranen met tuiten lach, ingetogen lach, in je broek plassen lach en ga zo maar door.

Iedereen kan lachen. Het is ook erg aanstekelijk (net als geeuwen) en het maakt geluk stofjes aan in je brein + je wordt er vrolijk van.

 

De lachworkshop die ik geef is gebaseerd op de lachyoga van Dr. Kataria (cardioloog) en zijn vrouw. Samen met een klein clubje mensen zijn zij rond 1995 gestart in India om dit vervolgens wereldwijd te promoten.

 

Lachyoga bestaat uit beweeg-, ademhalings-, strek- en lachoefeningen. Lachen zonder grappen en grollen.  Het brein kent geen verschil tussen een echte en een nep lach. Lachen kan iedereen; Of je wel of geen humor hebt. Of je een positieve of kritische denker bent. Of je wel of niet gelukkig bent.

 

Lachen zorgt ervoor dat je meer nieuwe zuurstof in je longen krijgt. Verse zuurstof verlaagt stress en maakt je energieker.

 

We gaan samen lachen, simpele oefeningen doen en nog meer lachen. Op een ontspannen, gekke manier plezier maken en geluk stofjes aanmaken.

Ik zal elke keer van te voren zeggen wat we gaan doen. Je hoeft me alleen maar na te doen. Tijdens de lachworkshop zal ik de aanwezigen vragen om niet te praten, zodat we allemaal in de lachflow blijven. 

 

De oefeningen zorgen ervoor dat we lekker gaan lachen met elkaar en maken we er samen een vrolijke boel van. Word je al enthousiast? Ik wel ;-) 


Je kunt bij mij allerlei soorten lachworkshops boeken:

- Korte lachworkshop (15 min). Denk aan een energizer/oppepper voor tussen de noodzakelijke (energie slurpende) vergaderingen.

- Lange lachworkshop (60 min). Om bijvoorbeeld jouw retraite, open dag of festival (meer) lachend te maken. 

- Lachworkshop tijdens een vrijgezellenfeest.

- Lachworkshop in het dagprogramma van het bedrijfsuitje.

- Lachworkshop op jouw familiedag.

- Lachworkshop als onderdeel van het jaaruitje met jouw toffe club.

- Lachworkshop bij een ........ (vul zelf maar lachend in)

 

Ik kijk er lachend naar uit om met je samen te werken. We maken er samen iets gezelligs van.

 

Met lachende groeten uit Venlo,

Marjolein

marjoleinwagener@gmail.com

06-48402594 (als ik niet opneem, dan bel ik terug) 

 

Note: Ik beschik niet over een eigen locatie en zal altijd naar jou toekomen. Reiskostenvergoeding staat in de offerte.