Boek als teambuildingsuitje een lachworkshop.

Festivals - Eigenwijs Festival 21 t/m 24 juni 2018


Eigenwijs Festival ... in Vierhouten (meer info klik hier)

 

Kunst & Ambacht, Natuurbeleving, Natuurlijke Gezondheid, Lezingen & Verhalen, Persoonlijke Ontwikkeling, Dans & Muziek ...

Midzomer vier je op het Eigenwijs Festival!

Het Eigenwijs Festival is een spiritueel paganistisch / heidens evenement. Het ideale evenement om je te oriënteren op het gebied van hekserij, sjamanisme, paganisme / heidendom, spiritualiteit, natuurbeleving, natuurlijke heling methoden en persoonlijke ontwikkeling.

Op het Eigenwijs Festival kun je deelnemen aan vele workshops, kennis en inzichten verkrijgen tijdens interessante lezingen, genieten van muziek, voorstellingen en verhalen.

En niet te vergeten de Eigenwijze markt waar je kennis kunt maken met verschillende Natuurlijke Healing Methoden en van alles kunt bekijken en kopen wat te maken heeft met een Natuurlijke manier van Leven.

 

Alle informatie op deze website is met de beste intenties verzameld. De Grow Stronger Academy stelt zich niet aansprakelijk voor eventuele negatieve gevolgen door het verkeerd interpreteren van tekst of het aangaan van "slecht" advies of kosten via een partij die op deze website gratis redactionele ruimte heeft gekregen. Mocht u niet tevreden zijn, laat ons dit weten, zodat we die informatie van deze website kunnen verwijderen. Bedankt!