Boek als teambuildingsuitje een lachworkshop.

Festivals - Genoegdag & PuurFair september 2018?


Mede dankzij het geweldige succes van een crowdfund actie was de Landelijke Genoegdag op 17 september 2017 bij de Westergasfabriek in Amsterdam uitgebreid met een Genoeg-avond. 

Programma Genoeg-dag

Het programma was een fantastische dag voor jong en oud, met spraakmakende sprekers:

  • Bea Johnson uit Amerika (Zero Waste)
  • Babette Porcelijn (De verborgen impact)
  • Christian Felber (De genoeg-voor-iedereen-economie)

En verder: tal van workshops, verrassende optredens, muziek, foodtrucks met heerlijke hapjes en de PuurFair met tientallen stands.

Genoeg-avond met Christian Felber
Ze waren bijzonder blij met de komst van Christian Felber naar Amsterdam. Felber doceert aan de Universiteit voor Economie in Wenen. Op de Genoeg-avond sprak hij over zijn model voor de Gemene-Goed-Economie dat wereldwijd weerklank vindt. Aansluitend ging hij in debat met het publiek. 

Zero waste
De hele dag stond in het teken van Zero Waste. Bezoekers werden op ludieke wijze geïnformeerd om hun denken en doen met betrekking tot afval te veranderen: afval=grondstof. Speciale gast van de dag was Bea Johnson uit Amerika, die met haar gezin niet meer dan een klein weckpotje afval produceert... per jaar! Bea voert wereldwijd campagne voor leven zonder afval.

Online kaartverkoop
Voor de Genoegdag en de Genoeg-avond waren een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Je kon kiezen uit diverse mogelijkheden:

  • Een passe-partout voor de Genoeg-dag en de PuurFair (11.00 tot 19.00 uur) kost € 17,50.
  • Een passe-partout voor kinderen (4-18) kost € 7,50. Kids onder de 4 jaar gratis.
  • Een gezins passe-partout (2 volwassenen met max 4 kids) kost € 37,50
  • Een passe-partout inclusief de Genoeg-avond met Christian Felber kost € 19,50
  • Een ticket voor alleen de Genoeg-avond met Christian Felber (19.30-21.30 u) kost € 7,50

Alle informatie op deze website is met de beste intenties verzameld. De Grow Stronger Academy stelt zich niet aansprakelijk voor eventuele negatieve gevolgen door het verkeerd interpreteren van tekst of het aangaan van "slecht" advies of kosten via een partij die op deze website gratis redactionele ruimte heeft gekregen. Mocht u niet tevreden zijn, laat ons dit weten, zodat we die informatie van deze website kunnen verwijderen. Bedankt!