Boek als teambuildingsuitje een lachworkshop.

Festivals - festival der ambachten 28 april 2019


Waarom organiseert The Green Circle Hét Festival der Ambachten vraag je je misschien af…………..Het ambacht is de laatste tijd steeds meer in het nieuws. En dit wordt ingegeven door een tekort aan vakmensen en het verdwijnen van oude kennis en vaardigheden. Ambachten hebben eigenlijk altijd volop deel uitgemaakt van onze samenleving. Ze hebben voldaan aan de behoeften van de maatschappij. Het is aan de ambachtslieden om een antwoord te geven op de vraag wat hun vaardigheden kunnen betekenen in het licht van de eisen en wensen van de huidige maatschappij. Vanuit deze doelstelling heeft The Green Circle het idee gehad om een festival op te zetten waar alles draait om het Ambacht van Nu. Dit jaar zal het Festival der Ambachten voor de tweede keer plaats vinden.

De Grow Stronger website is voor iedereen die persoonlijk wil groeien. Deze website is een middel voor mensen, bedrijven en organisaties om kennis te delen. Je kunt jouw bedrijf een gratis vermelding geven of je kunt informatie opzoeken.

Alle informatie op deze website is met de beste intenties verzameld. Grow Stronger stelt zich niet aansprakelijk voor eventuele negatieve gevolgen door het verkeerd interpreteren van tekst of het aangaan van "slecht" advies of kosten via een partij die op deze website gratis redactionele ruimte heeft gekregen. Mocht u niet tevreden zijn, laat ons dit weten, zodat we die informatie van deze website kunnen verwijderen. Bedankt!