Boek als teambuildingsuitje een lachworkshop.

Festival - festival "Oerkracht" 11 t/m 17 aug 2019


Oerkracht wordt gehouden op het prachtige natuurterrein van The Green Circle, op landgoed de Zonnebloem te Winterswijk. Lekker kamperen, overdag werken in een workshop naar keuze, goed eten en s’avonds gezellig bijkletsen aan het kampvuur.

Een hele week lang neem je deel aan één of meerdere workshops, begeleid door vakkundig ambachtslieden. Je wordt in de materie getrokken en werkt met pure materialen en handgereedschappen. In sommige workshops werk je een hele week aan je eigen werkstuk, bij andere workshops kan je in een paar dagen al iets moois maken.

Aan het eind van de week ga je naar huis met een of meerdere prachtige zelfgemaakte werkstukken een enorme bulk kennis, ervaring en de beleving!

Ook mee doen? Meld je hier aan 

De Grow Stronger website is voor iedereen die persoonlijk wil groeien. Deze website is een middel voor mensen, bedrijven en organisaties om kennis te delen. Je kunt jouw bedrijf een gratis vermelding geven of je kunt informatie opzoeken.

Alle informatie op deze website is met de beste intenties verzameld. Grow Stronger stelt zich niet aansprakelijk voor eventuele negatieve gevolgen door het verkeerd interpreteren van tekst of het aangaan van "slecht" advies of kosten via een partij die op deze website gratis redactionele ruimte heeft gekregen. Mocht u niet tevreden zijn, laat ons dit weten, zodat we die informatie van deze website kunnen verwijderen. Bedankt!