SalesConsulent / SalesPassie / SalesUni

Gepubliceerd op 19 mei 2024 om 15:21
De tweelingbroers Wohl eigenaren van de Sales Consulent

Eind 2020 kwamen de tweelingbroers Wohl op mijn pad en heb ik bij hun het product 'SalesPassie Academie - 2 jaar! / Bouw je salesproces training' aangeschaft. Plus de opnames 'live trainingsweek / SalesPassie Academie'. Eerlijk gezegd heb ik geen idee meer waar het over ging. Ik zie wel overlap met de IMU.

 

Vervolgens heb ik in 2022 het fysieke boek 'de Sales Machine' gekocht en in 2024 de online cursus 'krijg goed betalende klanten uit LinkedIn met AI'. De broers geven tips & trics hoe je het beste een online product of dienst verkoopt. 

LinkedIn advies

Schrijf 3 à 4 (social media) berichten per week. Zorg dat je LinkedIn profielpagina eruit ziet als een landingspagina. Verder vertellen ze veel over hoe je kunt werken met (het betaalde) LinkedIn Sales Navigator. 

Discover what people are asking about >> https://answerthepublic.com/ (3 gratis 'searches' per dag).

leden.salesuni.nl

Na het inloggen op deze (leden.salesuni.nl) pagina om de cursus 'krijg goed betalende klanten uit LinkedIn met AI' te bekijken, zie ik dat er ook een (eerder aangekochte?) cursus 'de SalesMachine' unlocked staat (alle anderen onderdelen die zichtbaar zijn, staan vergrendeld). 

De SalesMachine

Hierin worden cijfers, strategieën en tips gedeeld. Tip: Automatiseer je follow-up en maak een gratis weggever. Note: 10% zal iets gaan doen met jouw weggever. Belangrijkste onderdeel van jouw weggever is de titel. Tip: Benoem argument op argument, dus leer x om y te krijgen of ... en ....

De SalesMachine training is een samenvatting van de stappen die de tweelingbroers hebben ondernomen om hun bedrijf te laten groeien. Aangezien zij de focus hebben op het binnenhalen van leads draait alles om het krijgen van telefoonnummers om zodoende de potentiële klanten te kunnen bellen. Ze werken ook met het programma Plug & Play.

Opnames live trainingsweek

Deze opnames staan onderaan bij de cursus 'de SalesMachine'. De trainingsweek kent 5 onderdelen: 

  1. Ingrediënten ijzersterk salesproces
  2. Salesproces bouwen
  3. Vullen en legen van je sales pijplijn
  4. Businessgroei (het schalen van je bedrijf dankzij een goed sales fundament)
  5. Referrals en samenwerkingsverbanden