Boek als teambuildingsuitje een lachworkshop.

Kwalen & ziektes - kanker(fluisteren)


Op de Engels talige site www.sophiesabbage.com vertelt de schrijfster Sophie over haar eigen kanker en hoe deze ziekte haar inzicht en kracht geeft. Ze heeft een boek hierover geschreven (dansen met verdriet) en zelfs een 'achterhaal de wortels van je kanker'- schema bedacht. Zelf noemt ze haar manier van denken 'kankerfluisteren'. 

De kracht van de alternatieven is een boek over het duel in de geneeskunde (regulier v alternatief) met uw gezondheid als inzet. Dit boek heeft o.a. een kort hoofdstuk over kanker. 

Het boek antikanker, een nieuwe levensstijl, van Dr. David Servan Schreiber geeft je mogelijk nieuwe inzichten. Hijzelf heeft de ziekte ook gehad. 

Gezondheidswaakhond Healthwatch over kanker, klik hier.

Natuurlijk leven. Moerman (mmv.nl) >> Het bevorderen van het welzijn en het behartigen van de belangen van kankerpatiënten en andere chronisch zieken, in de meest ruime zin, die met natuurlijke ondersteunende therapieën worden behandeld, waaronder de Moermantherapie en/of de niet toxische tumor therapie.

Van experts, voor patiënten (voedingenkankerinfo.nl) >> Voedingenkankerinfo.nl is een programma van het Wereld Kanker Onderzoek Fonds. Op deze website worden vragen beantwoord over voeding en de preventie van kanker, voeding rondom de behandeling van kanker en voeding ná de behandeling van kanker.

Cotton boobs (zorghuisgent.be) >> Gebreide borstprotheses, een goed alternatief voor siliconen protheses: 100% katoen met lichte vulling, ademend, uitwasbaar en zeer comfortabel!

Kijk ook eens op www.kanker.nl


I have cancer.

Cancer does not have me.

-Sophie Sabbage-


Bron: The Optimist uitgave nummer 207 nov/dec 2022

 

Alle informatie op deze website is met de beste intenties verzameld. De Grow Stronger Academy stelt zich niet aansprakelijk voor eventuele negatieve gevolgen door het verkeerd interpreteren van tekst of het aangaan van "slecht" advies of kosten via een partij die op deze website gratis redactionele ruimte heeft gekregen. Mocht u niet tevreden zijn, laat ons dit weten, zodat we die informatie van deze website kunnen verwijderen. Bedankt!