Geloofsverklaring


In het boek 'Het universum staat achter je' van Gabrielle Bernstein staan een aantal schrijfoefeningen. Deze heb ik zelf ook gedaan. Zie hieronder het resultaat d.d.. 24 juli 2018. Meer weten over dit boek? Klik hier.

  • In hoofdstuk 7. Het loslaten van twijfel geeft mij zekerheid en het vertrouwen om ....... te doen wat ik ten diepste wil doen.
  • In hoofdstuk 8. Het Universum spreekt op mysterieuze manieren. Hoe zou mijn leven eruit zien als ik wist dat ik altijd werd geleid? Mijn antwoord: Dan is mijn leven een opeenvolging van wonderen. Zoals bijzondere ontmoetingen, gesprekken en liefdes uitingen. Het leven wordt gedragen door alles om mij heen. Moeiteloosheid, veiligheid, gelukzaligheid, inspiratie, zachtmoedigheid, saamhorigheid en verbondenheid. Totale liefdevolle aanwezigheid in het hier-en-nu.
  • Plus formuleer een zelf verzonnen geloofsverklaring die een gevoel van liefde, verbinding en inspiratie in je opwekt. Waarbij je tot in jouw kern wordt geraakt. Lees de geloofsverklaring meerdere keren per dag hardop. Mijn geloofsverklaring (in dicht vorm): Een wereld waar wonderen normaal zijn. Waar liefde stroomt en regen alles helder maakt. Eerlijkheid, saamhorigheid. Iedereen is vrij om te zijn. Het hier en nu is altijd. Samen kijkend naar wat is en zal blijven. Bijzondere gebeurtenissen kleuren de dag. Een leven zo bijzonder en klein. Koestering van de schittering, zo fijn.