Theater en meer


De volgende voorstellingen heb ik bezocht:

2020

Theatercollege Rutger Bregman - De meeste mensen deugen (Maaspoort).

2021

Theatershow 'kampvuursessies' van Yentl en de Boer (Chassé Theater), The Sound of Music musical (Brabanthallen), toneelstuk 'De Exotica' van Venloos Ald (wijktheater de Garage).

2022

Aladdin musical (AFAS Circustheater), cabaretvoorstellingen van Pieter Derks, Rob Scheepers, Cabarestafette, Stefan Keizers, Kiki Schippers, Ronald Snijders en Micha Wertheim + de voorstelling van Abel van Gijlswijk (Hang Youth), de Släpstick show en muziek van het Soweto Gospel Choir  >> allen in de Maaspoort te Venlo. Musical Charlie and the chocolate factory in het Chassé theater in Breda.

2023

Cabaret voorstellingen van Bert Visscher, Alex Ploeg, Peter Pannekoek, de komedie over een bankoverval, Lenette van Dongen, Rob Scheepers en Kwats in de Klep.

Overige voorstellingen: De Warme Winkel met Vincent Rietveld gaat voor de Louis d'Or, Blue Man Group, Machine de Cirque, openluchtvoorstelling 'Het was zondag in het Zuiden', psychologie in het theater met de show 'Dichterbij', theatercollege 'Omdenken', medium Leroy on tour, de circus show van Hans Klok & friends, Vocal Group Joy met 'ghostriders', theaterconcert: #Perfect met Renée van Wegberg en Bettina Holwerda, Club Lam met de Maankoningin, een meezing muziekconcert van 'the Lasses' en Holiday on Ice. 

2024

Cabaret: Kwats in de klep, Kommil Foo, Merijn Scholten, 

Overig: Concert Jennifer Ann, musical Pretty Woman, concert Ilse de Lange, voorstelling van Kitty Roeffen,

 

Ik heb abonnementen op de volgende tijdschriften: 

Genoeg magazine. Een onafhankelijk tijdschrift voor iedereen die meer wil doen met minder. 

Optimist. Brengt oplossingsgericht nieuws.

Seizoener. Tijdschrift voor de vrijeschoolwereld.