Boek als teambuildingsuitje een lachworkshop.

Voeding


EEN NIEUW PERSPECTIEF VOOR BOEREN EN TUINDERS

Steun het Groenboerenplan. Dit plan is bedoeld om uit de impasse van het stikstof-dossier te komen. Reeds 2500 boeren doen mee. Klik hier en ga naar het nieuwsbericht van Demeter. 

Wil je het Groenboerenplan lezen? Klik hier. 


Laat voeding uw medicijnen zijn. Hippocrates


Maaltijden delen met je buren (thuisafgehaald is thuisgekookt.nl geworden) >>  Via thuisgekookt kan je in vele steden maaltijden met je buurtgenoten delen. Je geniet van elkaars kookkunsten én leert gelijk je buur kennen! 

Samen eten bij mensen thuis, voor iedereen die nieuwe mensen wil leren kennen, van jong tot oud. Maak zelf je match op hun online platform of lees eerst hoe het werkt.

Positieve kracht van superfruit (www.healthypeople.nl) >> We willen graag de positieve kracht van voedsel voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk maken. Steeds zijn we op zoek naar gezonde fruitsoorten, snacks die je iets extra’s geven en andere producten waar je je goed bij kan voelen. We maken de recepten van onze producten allemaal zelf en brengen het pas aan de man als we er met z’n allen op kantoor helemaal tevreden over zijn.

Duurzame voedselproductie (www.riverfood.nl) >> Superverse, gezonde en hoog kwalitatieve groentes, fruit en vis gekozen dóór jou, geweekt vóór jou!

Gezond eten (www.boerschappen.nl) >>  is een boodschappenbox met pure en seizoensgebonden producten van de lokale boer.

Het seizoen op tafel (peoplesfarm.nl) >> People’s Farm is dé regionale producent van úw groenten van het seizoen. In haar ‘moestuin’ in Maasbree teelt People’s Farm ruim 40 verschillende soorten groenten. ’t Verskratje is een groentepakket voor vier dagen dat wekelijks wordt samengesteld met producten uit de moestuin van People’s Farm.                                                                     

Where ecology meets economy (eosta.com) >> Eosta wil een bijdrage leveren aan gezonde voeding, een beter milieu en sociale verantwoordelijkheid. Kernwoorden: Gezond, biologisch en eerlijk. Kijk ook eens op de website (natureandmore.com)

Het Groene Restaurant geeft horecabedrijven de mogelijkheid om serieuze stappen te maken in het verduurzamen van de bedrijfsvoering. We geven tips over het inbrengen van duurzame producten. Presenteren oplossingen voor op de werkvloer. We ontwikkelen en delen nieuwe recepturen volgens de principes cradle-2-cradle, head-2-tale en zero-waste. Het koken en werken met reststukken, waste en inherente delen is nog nooit zo interessant geweest! We houden je op de hoogte omtrent de laatste ontwikkelingen van duurzame vooruitgang in de horeca.

Natuurlijk leven. Moerman (mmv.nl) >> Wat is precies gezonde voeding? En wat is een gezonde leefstijl? Moet u ook nog voedingssupplementen slikken? En zo ja, welke? Dáárover gaat het verhaal van MMV met 40 jaar expertise en ervaring.

Kijk eens op www.gezichtspunten.nl en vind daar een boekje over voeding.

Duurzaam en lokaal eten. Powered by Natuur en Milieufederaties. Kijk op goodfoodclub.nu


Boek: Weet wat je eet van Daan de Wit. In dit boek vind je diverse voedingsadviezen.


Alle informatie op deze website is met de beste intenties verzameld. De Grow Stronger Academy stelt zich niet aansprakelijk voor eventuele negatieve gevolgen door het verkeerd interpreteren van tekst of het aangaan van "slecht" advies of kosten via een partij die op deze website gratis redactionele ruimte heeft gekregen. Mocht u niet tevreden zijn, laat ons dit weten, zodat we die informatie van deze website kunnen verwijderen. Bedankt!