Home » Healthy » Voeding

Voeding


Laat voeding uw medicijnen zijn. Hippocrates


Maaltijden delen met je buren (www.thuisafgehaald.nl) >>  Via Thuisafgehaald kun je in heel Nederland maaltijden met je buurtgenoten delen. Je geniet van elkaars kookkunsten én leert gelijk je buur kennen! Thuisafgehaald is een community van thuiskoks, afhalers en samenwerkingspartners.

Positieve kracht van superfruit (www.healthypeople.nl) >> We willen graag de positieve kracht van voedsel voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk maken. Steeds zijn we op zoek naar gezonde fruitsoorten, snacks die je iets extra’s geven en andere producten waar je je goed bij kan voelen. We maken de recepten van onze producten allemaal zelf en brengen het pas aan de man als we er met z’n allen op kantoor helemaal tevreden over zijn.

Duurzame voedselproductie (www.riverfood.nl) >> Superverse, gezonde en hoog kwalitatieve groentes, fruit en vis gekozen dóór jou, geweekt vóór jou!

Gezond eten (www.boerschappen.nl) >>  is een boodschappenbox met pure en seizoensgebonden producten van de lokale boer.

Het seizoen op tafel (peoplesfarm.nl) >> People’s Farm is dé regionale producent van úw groenten van het seizoen. In haar ‘moestuin’ in Maasbree teelt People’s Farm ruim 40 verschillende soorten groenten. ’t Verskratje is een groentepakket voor vier dagen dat wekelijks wordt samengesteld met producten uit de moestuin van People’s Farm.                                                                     

Where ecology meets economy (eosta.com) >> Eosta wil een bijdrage leveren aan gezonde voeding, een beter milieu en sociale verantwoordelijkheid. Kernwoorden: Gezond, biologisch en eerlijk. Kijk ook eens op de website (natureandmore.com)

Het Groene Restaurant geeft horecabedrijven de mogelijkheid om serieuze stappen te maken in het verduurzamen van de bedrijfsvoering. We geven tips over het inbrengen van duurzame producten. Presenteren oplossingen voor op de werkvloer. We ontwikkelen en delen nieuwe recepturen volgens de principes cradle-2-cradle, head-2-tale en zero-waste. Het koken en werken met reststukken, waste en inherente delen is nog nooit zo interessant geweest! We houden je op de hoogte omtrent de laatste ontwikkelingen van duurzame vooruitgang in de horeca.

Natuurlijk leven. Moerman (mmv.nl) >> Wat is precies gezonde voeding? En wat is een gezonde leefstijl? Moet u ook nog voedingssupplementen slikken? En zo ja, welke? Dáárover gaat het verhaal van MMV met 40 jaar expertise en ervaring.


Boek: Weet wat je eet van Daan de Wit. In dit boek vind je diverse voedingsadviezen.