Boek als teambuildingsuitje een lachworkshop.

Lichaam - beweging


Dé oplossing bij blaren en voet ongemak (wandelwol.nl) >> Antidruk-wol van Wandelwol bestaat uit een melange van 100% Nederlandse schapenwol; het is geprepareerd voor zijn doel zonder chemische bewerkingen of chemische toevoegingen. Het materiaal is zacht, rijk aan lanoline (wolvet) wat er van nature al in zit en geeft u het gevoel te lopen op wolken.  Wandelwol-wol is door zijn natuurlijke afkomst biologisch afbreekbaar.

 

Ben je op zoek naar een prettige manier om fit en vitaal te worden en te blijven… Wil je meer balans, meer ontspanning, maar ook meer energie… Wil je bewegen  integreren in het leven van alledag…dan past Mindful bewegen met Ismakogie zeker bij jouw moderne leefstijl. “Bewust bewegen, is de beste beweging” professor Anne Seidel. Meer info op ismakogie.nl


Meer info over beweging via dans onder het kopje muziek & dans

Alle informatie op deze website is met de beste intenties verzameld. De Grow Stronger Academy stelt zich niet aansprakelijk voor eventuele negatieve gevolgen door het verkeerd interpreteren van tekst of het aangaan van "slecht" advies of kosten via een partij die op deze website gratis redactionele ruimte heeft gekregen. Mocht u niet tevreden zijn, laat ons dit weten, zodat we die informatie van deze website kunnen verwijderen. Bedankt!