Leren loslaten, Jan Bommerez


Moeiteloosheid leren kost eerst moeite (maar het is MEER dan de moeite waard). 

Transformatie werkt van binnenuit... We zien de wereld niet zoals hij is, maar zoals wij zijn.

Jan Bommerez.


Leren loslaten >> Loslaten is iets wat mensen van nature kunnen, maar vaak verleerd zijn door alle ervaringen in het leven. Je kunt de kunst van het loslaten weer terug krijgen met een beproefde methode die je leert te werken met je bewustzijn en je gevoelslichaam, in plaats van te werken met je drukke geest. Onze blokkades die het loslaten tegenwerken bevinden zich namelijk in het gevoelslichaam. Vanuit deze blokkades is de “bezige overlevingsmind” ontstaan die ons constant in beweging of zelfs in onrust houdt. De methode die ze tijdens deze workshop aanleren helpt om deze blokkades op te heffen, zodat de geest weer tot rust kan komen.

 

Lees ook het boek: minder moeten, meer flow. Ontdek opnieuw de magie uit je kinderjaren van Jan Bommerez.

 

Loslaat Academie.nl >> Loslaten is een hele kunst. En met die kunst laten ze je graag kennismaken. Waar je je ook aan vasthoudt of vastklampt, het belemmert je om te zijn wie je werkelijk bent. Met hun methode van loslaten ervaar je hoe gemakkelijk het is om oude emoties, pijn en beperkende overtuigingen achter je te laten. Loslaten kan op een eenvoudige en liefdevolle wijze. Loslaten geeft ruimte voor nieuwe keuzes, voor een gelukkig(er) leven. Bewustwording en loslaten zijn de sleutels tot transformatie. 


Lees ook het mooie gedicht van Nelson Mandela over loslaten. Deze staat onder het kopje gedichten en vind je HIER.

 

Als een deur dichtgaat, gaat een andere open. Het probleem is dat we neiging hebben zo lang en zo vol van spijt naar de gesloten deur te kijken dat we de open deur niet kunnen zien - Alexander Graham Bell

 

Zijn is moeiteloos. Het is worden wat moeite kost - Krishnamurti