Touch of Matrix, Günther de Jong


Touch of Matrix is een bewustzijnsmethodiek die alles in beweging zet. Klik hier om naar de website touchofmatrix.nl te gaan.

 

Hoe zou het zijn om te ontdekken dat hetgeen wij wonderen noemen slechts een wetenschap is die tot op heden nog niet te bewijzen is?

Touch of Matrix is een wonderlijke, eigentijdse methode die zich continue verbindt met het bewustzijn van nu. Het biedt je een heel nieuw perspectief op gezondheid en welzijn. Er is de laatste jaren erg veel veranderd op het gebied van bewustzijn. Alles gaat veel sneller, krachtiger en dieper dan voorheen. Deze verandering zorgt er onder andere voor dat er op alle niveaus tegelijk gewerkt kan worden aan een thema of klacht. Zo’n thema of klacht, wij noemen het binnen de methodiek een programma, bestaat uit in ieder geval vier niveaus, te weten: fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel. We weten allemaal dat een emotionele klacht na verloop van tijd voor fysieke of mentale problemen kan zorgen. Andersom is dat ook zo. De unieke kracht van Touch of Matrix is dat je een programma op alle niveaus tegelijk kunt benaderen. Hetgeen efficiënt en effectief is voor een optimaal en blijvend resultaat. Dat is toch magisch!

 

Maak kennis met de grondlegger van Touch of Matrix, Günther de Jong. De methode is geleidelijk in zijn leven gekomen en benut Günthers talenten in het behandelen, bewustmaken en het realiseren van veranderingen optimaal. Vertrouwen, acceptatie en het bewegen van het bewustzijn van zichzelf en van anderen houdt Günther gemotiveerd en enthousiast om de Touch of Matrix methodiek te innoveren en steeds doeltreffender en veelzijdiger in te kunnen zetten.