Zwangerschap & geboorte


Cabaretière/presentatrice Claudia de Breij schreef het knotsgekke boek;

Krijg nou tieten over zwangerschapsperikelen.


Veilig samen slapen (www.bedje te huur.nl) >> Ben je op zoek naar een veilige manier om je baby bij je in bed te laten slapen? Maar wil je daar niet een dure wieg voor aanschaffen? Een aanschuifbedje huren is dan een mooie oplossing. 

Een aanschuifbedje is een wieg met een open zijde waarbij het matras van het bedje tegen jouw matras geschoven wordt. Op die manier slaapt je kindje in een eigen bedje, maar wel binnen jouw handbereik en op jouw ooghoogte.

Kraampakket (www.stichtingbabyhope.org) >> Heb je spullen uit jouw kraampakket over? Stichting Baby Hope zamelt deze kraammaterialen in voor kraamprojecten in Afrika, India, Zuid-Amerika en Oost-Europa. Klik hier voor de in

Accessoires voor little ones! Made in NL (www.beaudutch.nl) >>  Ze verkopen onder hun eigen label hippe beanies, bibs, colsjaals, broekjes/leggings, shirtjes, wiegdekentjes en leuke accessoires.

Alles over vrouwengezondheid (www.careforwomen.nl) >> Care for Women is een landelijke organisatie, gespecialiseerd in de gezondheid van vrouwen. Overgangsklachten, menstruatieproblemen, anticonceptievragen, problemen met zwanger worden etc., zij kunnen jou helpen.

Natuurlijke Kraamzorg (natuurlijkekraamzorg.eu) >> Op deze website vindt u het overzicht van kraamverzorgenden die Natuurlijke Kraamzorg mogen bieden omdat zij de opleiding Natuurlijke Kraamzorg 1 voldoende hebben afgerond. De één werkt als zelfstandige, de ander vanuit dienstverband met een kraambureau. Informeer naar de mogelijkheden.