Zwangerschap & geboorte


Stichting Baby Hope zamelt kraammaterialen in voor kraamprojecten in Afrika, Zuid-Amerika en Oost-Europa. Doel is meer hygiëne tijdens bevallingen, zodat meer vrouwen hun pasgeboren baby’s levend en wel tegen zich aan kunnen drukken.
Stichting Baby Hope is in 2003 opgericht door een moeder die haar ongebruikte kraampakket niet wilde weggooien. Baby Hope is inmiddels uitgegroeid tot een netwerk van 254 inzamelingspunten door heel Nederland. Daarmee ondersteunen we op dit moment 20 kraamprojecten in 7 landen!

 

Care for Women is een landelijke organisatie, gespecialiseerd in de gezondheid van vrouwen. Overgangsklachten, menstruatieproblemen, anticonceptievragen of problemen met zwanger worden.

 

Natuurlijke Kraamzorg is een specialisme gericht op rust en veiligheid voor moeder en kind. Extra tools op het gebied van warmtezorg, prikkelreductie en persoonlijke afstemming zorgen voor een goede start.

 

De voorbereiding op de zwangerschap, de zwangerschap en geboorte verlopen niet altijd zoals je van te voren had bedacht of gehoopt. Als je zelf uit balans raakt als ouder, wanneer je vastloopt in de opvoeding aan je kind, of je merkt dat de interactie niet makkelijk verloopt, kan de oorsprong daarvan ook liggen de voorbereiding op de zwangerschap, de zwangerschap, het geboorteproces en het prille begin.

Geboorteverhaal® meenemen in een begeleidingstraject brengt een ander licht in de zoektocht die je als ouder of (beroeps) opvoeder hebt. 


Cabaretière/presentatrice Claudia de Breij schreef het knotsgekke boek;

Krijg nou tieten over zwangerschapsperikelen.