Ondernemen - netwerken


Dé netwerkborrel van Nederland (bitterballenborrel.nl) >>

BitterBallenBorrel® - sinds 2011 dé netwerkborrel van Nederland - organiseert jaarlijks meer dan 300 zakelijke borrels op B2B locaties. Dit biedt ondernemers, directieleden en managers de mogelijkheid om in een informele sfeer te netwerken.
Ondernemersplein
BitterBallenBorrel is het "ondernemersplein" van Nederland. Dit dankzij meer dan 100.000 zakelijke deelnemers die regelmatig in hun eigen regio bij elkaar komen om te netwerken, kennis te delen en zakelijk te sparren. B2B ondernemerschap staat daarbij centraal.
Laagdrempelig
BitterBallenBorrel is een laagdrempelige netwerkborrel zonder lidmaatschap en zonder verplichting, op een groeiend aantal B2B locaties door heel Nederland, altijd op donderdagavond en altijd van 17.00 tot 20.00 uur. Parkeerplekken zijn bij de meeste locaties gratis. Evenals de bitterballen. De drankjes zijn voor eigen rekening.

Netwerkdiner voor ondernemende vrouwen (bitesenbusiness.nl) >> 

Bites & Business is opgezet door Marijke Krabbenbos (1972). Ze begon in 2006 met zelfstandig ondernemen (IdeaCompany) en vond bij de andere netwerken niet wat ze zocht. In 2007 organiseerde ze de eerste avond bij haar thuis in Amsterdam, in juni 2010 waren er inmiddels (twee)maandelijkse avonden in 16 steden en in 2016 zijn er vestigingen in 22 steden.

Elk stad/regio heeft één of meer coördinatoren. Zij passen de formule toe in hun eigen stad, ondersteund door B&B Centraal. Een soort franchiseformule, dus.

Het concept van Bites & Business is gebaseerd op een aantal pijlers:
1. Mensen vinden het leuk om andere mensen te leren kennen en dat gaat vooral goed tijdens etentjes
2. Niet iedereen is van nature goed in netwerken, men heeft soms wat hulp of aansporing nodig
3. Iedereen kent andere mensen en heeft interessante dingen te vertellen, ongeacht welk beroep of welk niveau
4. Mensen kunnen elkaar vaak verder helpen, mits ze weten waar de ander naar op zoek is

Nieuwe leden komen voornamelijk op aanraden bij ons, een goed teken!