Wandelen - pelgrimage


Zwerven langs historische paden o.a. pelgrimsroutes. Meer info op www.pelgrimroutes.nl

 

St.-Olavsroute in Zweden. Meer op stolavsleden.com en 

nordicpelgrim.com.

 

Santiago de Compostela ook wel Camino de Santiago. Diverse websites:

www.caminodesantiago.com

 

www.santiago-compostela.net

 

www.caminoadventures.com

 

10-Reasons-Why-El-Camino-Santiago-Sucks door Francis Tapon.

 

Gelukkigerwijspad is een hedendaagse pelgrimstocht van 125 kilometer in Midden Nederland. Meer info klik hier.

 

De Walk of Wisdom is een door de natuur geïnspireerde pelgrimsroute van ongeveer een week lopen. De route rondom Nijmegen is bekroond, maar wordt als erg rustig ervaren, weg van de massa toerisme. Pelgrims bepalen zelf hoe ze hun tocht invullen.

 

Een inspirerend kunstproject van reizende miniaturen. Caminostones is een kei leuk kunstproject dat bestaat uit miniatuur beschilderde stenen die verhalen en boodschappen van deelnemers onthullen. Het doel is diegene die de steen vindt positief te verrassen. En op kleine schaal, mensen door middel van hun verhalen en boodschappen te verbinden.


(dag)Boek: Sta op en wandel! van Susanne Groeneveld met info wat het doet voor je gezondheid, wandel tips en lege pagina's om jouw eigen wandel ervaringen/gedachtes te noteren. 


Het antidruk-product van WandelWol bestaat uit een hybride melange van 100% schapenwol; zonder chemische toevoegingen of bewerkingen. Het materiaal is zacht, bevat lanoline (wolvet) en geeft u het gevoel te lopen op wolken.

WandelWol antidruk-wol is door zijn natuurlijke afkomst biologisch afbreekbaar. WandelWol antidruk-producten absorberen transpiratievocht en ventileren. Zorgt voor warme voeten in de winter en verkoelt in de zomer. De antidruk-wol verzacht ontstane blaren en voorkomt blaarvorming. Werkt druk-ontlastend en is een behoud voor teennagels en voeten. Velen gingen u al voor!