Met kids op vakantie


Voor grote en kleine avonturiers. Individuele familiereizen op maat via Riksja Family.

 

In augustus vindt het Eigentijds Kinderfestival plaats, een festival waar kinderen van 5 t/m 15 jaar vier dagen lang onvergetelijke ervaringen opdoen, veel plezier beleven en waar ze ook nog iets leren. Denk aan vuur maken, vilten, djembee spelen, yoga, circus, theater, huttenbouwen en vele andere creatieve activiteiten. Dit alles in de prachtige natuurlijke omgeving van ECOlonie in de Franse Vogezen.

 

De zomerweken van Vakantie Anders zijn voor iedereen en alle leeftijden met voor elk wat wils.  Er is een programma voor volwassenen en een programma voor kinderen. Een vakantie vol verrassingen, ontdekkingen en inspirerende ervaringen. Kijk eens op Vakantie Anders

 

Fontaines is een rustgevende en inspirerende plek voor jong en oud. Tijdens hun vakantieweken kan je een heerlijke ontspannen vakantie vieren, alleen of met je gezin. Je hebt veel tijd voor de kinderen omdat bijna alles verzorgd wordt, maar ook veel tijd voor jezelf.

De kinderen, alle leeftijden, gaan in de ochtend naar sport en spel, maken muziek, zijn creatief bezig of gaan mountainbiken. Ze spelen in de bossen, maken hutten of bouwen dammetjes bij het watervalletje. Ze sluiten de ochtend af met een picknick.

 

Zomers Zijn betekent één of twee weken verblijven –Zijn– op het domein van Kasteel de Schans, met een gevarieerd programma aan workshops en ruimte voor invulling van eigen activiteiten. Voor volwassenen, kinderen (van 2 t/m 15 jaar) en jongvolwassenen (19 t/m 23 jaar).

 

Kindvriendelijke bestemmingen! Reis tips met kids geven hun tips voor de mooiste bestemmingen voor een vakantie, stedentrip, verre reis of weekendje weg.

 

Kijk eens op www.kidsproofplus.nl en/of www.kidsproofvakantie.nl