Dagje weg / vakantie - met kids op vakantie


Reizen met kinderen (www.riksjakids.nl) >> Samen de wereld ontdekken.

Eigentijds kinderfestival >> Heeft een veelzijdig programma van 12 t/m 16 augustus 2018 waar de kinderen onvergetelijke ervaringen opdoen, veel plezier beleven en waar ze ook nog iets leren. Denk aan koken op vuur en pizzabakken in handgemaakte leemovens, kinder yoga, theater, acrobatiek, muzikale activiteiten en voorstellingen, sieraden maken en vele andere creatieve activiteiten. Meer info op www.eigentijdskinderfestival.nl

Vakantiefestival (www.vakantieanders.nl) >> Volwassen, alleen, samen, met of zonder kinderen. De zomerweken van VakantieAnders zijn voor iedereen en alle leeftijden met voor elk wat wils.  Er is een programma voor volwassenen en een programma voor kinderen.

Creatieve gezinsvakantie (www.fontaines.nl) >> Op vakantie met de kinderen en toch tijd voor jezelf!

Een vakantie om je leven lang te koesteren... (kasteeldeschans.com) >> Met het Kinder- en Tieneravontuur en de Jongerenweek heeft ook de jeugd een volwaardige plek in ons programma. Er is elke week een Kinderavontuur waarbij kinderen (0-16 j.) in de ochtenduren onder begeleiding samen spelen, zoektochten doen, knutselen, bosspelen, etc. Voor 16-19 jarigen is er de 'Jongerenweek' in week 1 en voor 13-15 jarigen is er het 'Tieneravontuur' in week 2.

Kindvriendelijke bestemmingen (reistipsmetkids.nl) >> Er zijn zoveel kindvriendelijke bestemmingen dat het vaak moeilijk is om te kiezen waar je heen gaat op vakantie. Op Reistipsmetkids.nl delen wij tips voor leuke bestemmingen met het gezin in binnen- en buitenland.