Boek als teambuildingsuitje een lachworkshop.

Dagje weg / vakantie - met kids op vakantie


Reizen met kinderen (www.riksjakids.nl) >> Samen de wereld ontdekken.

Het Eigentijds Kinderfestival is een tijd waarin de kinderen onvergetelijke ervaringen opdoen, veel plezier beleven en waar ze ook nog iets leren. Denk aan koken op vuur en pizzabakken in handgemaakte leemovens, kinderyoga, theater, acrobatiek, muzikale activiteiten en voorstellingen, sieraden maken en vele andere creatieve activiteiten. De kinderen worden ingedeeld in leeftijdsgroepen: 5+6 jaar, 7+8 jaar, 9+10 jaar, 11+12 jaar. Nieuw dit jaar is de leeftijdsgroep 13-15 jaar, met als thema 'Hoe overleef ik in het bos!' Meer info op eigentijdskinderfestival.nl

Vakantiefestival (www.vakantieanders.nl) >> Volwassen, alleen, samen, met of zonder kinderen. De zomerweken van VakantieAnders zijn voor iedereen en alle leeftijden met voor elk wat wils.  Er is een programma voor volwassenen en een programma voor kinderen.

Creatieve gezinsvakantie (www.fontaines.nl) >> Op vakantie met de kinderen en toch tijd voor jezelf!

Een vakantie om je leven lang te koesteren... (kasteeldeschans.com) >> Met het Kinder- en Tieneravontuur en de Jongerenweek heeft ook de jeugd een volwaardige plek in ons programma. Er is elke week een Kinderavontuur waarbij kinderen (0-16 j.) in de ochtenduren onder begeleiding samen spelen, zoektochten doen, knutselen, bosspelen, etc. Voor 16-19 jarigen is er de 'Jongerenweek' in week 1 en voor 13-15 jarigen is er het 'Tieneravontuur' in week 2.

Kindvriendelijke bestemmingen (reistipsmetkids.nl) >> Er zijn zoveel kindvriendelijke bestemmingen dat het vaak moeilijk is om te kiezen waar je heen gaat op vakantie. Op Reistipsmetkids.nl delen wij tips voor leuke bestemmingen met het gezin in binnen- en buitenland.

Alle informatie op deze website is met de beste intenties verzameld. De Grow Stronger Academy stelt zich niet aansprakelijk voor eventuele negatieve gevolgen door het verkeerd interpreteren van tekst of het aangaan van "slecht" advies of kosten via een partij die op deze website gratis redactionele ruimte heeft gekregen. Mocht u niet tevreden zijn, laat ons dit weten, zodat we die informatie van deze website kunnen verwijderen. Bedankt!