Avatar cursus, Harry Palmer


The Avatar Course (www.avatar.nl) >> De driedelige cursus heeft tot doel je te begeleiden bij het onderzoek van jouw eigen overtuigingssysteem en je gereedschap te verschaffen waarmee je die overtuigingen kunt veranderen die je wilt veranderen.

 

In 1986 creëerde een leraar genaamd Harry Palmer de Avatar® Cursus. In datzelfde jaar richtte hij Star’s Edge International® op, de onderneming voor cursusmanagement die het geven van de Avatar Materialen superviseert. Harry’s publicaties leveren een fundamentele bijdrage aan het groeiend geheel van kennis, oefeningen en processen gericht op zelfontwikkeling. Veel individuen en bedrijven op het gebied van persoonlijke ontwikkeling hebben zijn ideeën overgenomen.

Harry Palmer gaat eenvoudig gekleed, leeft eenvoudig en vergeet niet om de deur open te houden voor vrouwen. Hij kijkt je steeds aan als je praat en je krijgt het gevoel dat hij geïnteresseerd is in wat je te zeggen hebt, wat inderdaad zo is. In fel contrast daarmee, is hij ook de CEO van een snel groeiende internationale onderneming en de onverwachte erfgenaam van een prestige dat ooit alleen maar weggelegd was voor prominente spirituele leiders. De publicaties van deze eenvoudige man creëren een beweging die de hele planeet verovert.

Zijn bestseller, Leven Vanuit Vrije Wil (momenteel verkrijgbaar in 20 talen) geeft een beschrijving van zijn persoonlijke pad naar verlichting en van de daarop volgende inzichten die de grondslag zijn gaan vormen van de driedelige, negendaagse Avatar Cursus. (Een bekende professor in de alfawetenschappen omschrijft de Avatar Cursus als: “… een elegante mix van Oosterse filosofie en Westerse cognitieve psychologie die een snelle, ervaringsgerichte route verschaft naar herstel van zelfsturing.”)

Harry’s hoogste doel is om bij te dragen aan de creatie van een verlichte planetaire beschaving®. Dit doel wordt omarmd door duizenden mensen die Avatar hebben gedaan uit 71 landen.