Boek als teambuildingsuitje een lachworkshop.

Betere wereld - armoedebestrijding NL - financiële hulp


NPO - 2DOC - Vergeef me mijn schulden >> Wie in Nederland met grote schulden zit kan proberen om bij de rechtbank aanspraak te maken op de wettelijke schuldsanering. Als dit wordt toegezegd kan de schuld hebbende door drie jaar te leven van een minimum loon en aan zeer strenge voorwaarden te voldoen van de resterende schulden kwijtgescholden worden. 'Vergeef me mijn schulden' toont zittingen in de rechtbank van Den Haag waar rechters toetsen of mensen in aanmerking komen voor deze schuldsanering. Klik hier om naar de documentaire te gaan.

 

Interessant:

Schuldenlab070 >> In het Schuldenlab070 werken publieke en private partners en de gemeente Den Haag samen om innovatieve oplossingen voor schulden en armoede te ontwikkelen.

Geldstress café >> Heb jij geldstress? Je bent niet de enige. De situatie (door corona) kan heel uitzichtloos voelen. Toch ben je niet alleen! Kom naar het geldstress café en spreek met ervaringsdeskundigen en professionals over je zorgen. Het online café waar je weer wat hoop en tips krijgt om de week door te komen.

Scharrelondernemer >> Ondernemen terwijl je een bijstandsuitkering ontvangt.