Boek als teambuildingsuitje een lachworkshop.

Gezondheid - lichamelijke beperkingen - autisme


Geluksmomenten binnen het zorg-ecosysteem (www.tovertafel.nl) >> Het bedrijf Active Cues heeft interactieve spellen bedacht die geprojecteerd worden op een gewone tafel en reageren op hand- en armbewegingen. De spellen motiveren tot een fysieke activiteit en sociale interactie.

Muziektherapie (papageno.nl) >> Stichting Papageno heeft zich ontwikkeld tot een veelzijdige organisatie die zich met allerlei initiatieven en activiteiten richt op de ontwikkeling van kinderen en jongeren met autisme.


De internationale bestseller De paardenjongen gaat over de zoon van Kristin Neff. Zij heeft een boek geschreven met als titel zelfcompassie, stop jezelf te vooroordelen. Dit boek is voor iedereen, maar zeker ook voor diegene die bijvoorbeeld in hun directe omgeving te maken hebben met een autistisch iemand waarvan ze veel houden, maar die hen op bepaalde momenten ook tot wanhoop drijft. Zelfcompassie = liefde voor jezelf tijdens een moeilijke situatie. Lief zijn voor jezelf en jezelf niet om de oren slaan.

Alle informatie op deze website is met de beste intenties verzameld. De Grow Stronger Academy stelt zich niet aansprakelijk voor eventuele negatieve gevolgen door het verkeerd interpreteren van tekst of het aangaan van "slecht" advies of kosten via een partij die op deze website gratis redactionele ruimte heeft gekregen. Mocht u niet tevreden zijn, laat ons dit weten, zodat we die informatie van deze website kunnen verwijderen. Bedankt!