Spullen gevonden of verloren


Verlorenofgevonden.nl is het eerste, officiële, grootschalige initiatief vanuit de overheid om te komen tot één centrale website, waarop gevonden voorwerpen openbaar worden gepubliceerd en verloren voorwerpen kunnen worden aangemeld. De website is ontstaan in samenwerking met Nederlandse gemeenten, de politie en fietsendepots. 

 

Ben je iets verloren of heb je iets gevonden? Meld het op loketgevondenvoorwerpen.nl

 

iLost heeft wereldwijd het voortouw genomen in de digitalisering van de gevonden voorwerpen service. Door het voor de vinder heel eenvoudig te maken helpen we de verliezer. Wist je dat 80% wordt gevonden door organisaties? Zij zijn dan ook gespecialiseerd in lost & found solutions voor hotels, gemeenten, openbaar vervoer, evenementen, festivals, congress zalen, stadions. Via hun platform verbinden zij vinder en eigenaar. Ook de wereldwijde terugbezorging van gevonden voorwerpen is hun kerntaak.

 

Iets verloren of vergeten in de trein of op het station? Dat is heel vervelend, meld het direct online op ns.nl en ze gaan hun best doen je voorwerp voor je op te sporen.

 

Iets verloren in bus of tram? Kijk direct of het voorwerp is gevonden. Ze doen er alles aan om je te helpen je spullen terug te vinden.

In drie eenvoudige stappen kun je zien of een verloren voorwerp door HTM is gevonden.