Positieve gezondheid


Institute for Positive Health (iPH) is in 2015 opgericht door Machteld Huber, de grondlegger van het gedachtegoed. IPH wil de beweging naar Positieve Gezondheid stimuleren, versterken en versnellen. Zo maken we met elkaar van Nederland de grootste Blue Zone ter wereld, een plek waar mensen langer, gezonder en gelukkiger leven dan waar ook ter wereld.

Bij iPH kan iedereen terecht voor inspiratie om met het gedachtegoed aan de slag te gaan. We zorgen voor scholing waarin het gedachtegoed optimaal is uitgewerkt. We helpen belemmeringen oplossen die Positieve Gezondheid in de weg staan. En we ontwikkelen het concept van Positieve Gezondheid verder met hulp van onderzoek.

 

Zie ook mijnpositievegezondheid.nl

 

Maak je eigen positieve gezondheid web. Klik hier om naar de vragenlijst te gaan die het beste bij jou past.In het boek 'Heelheid. Lexicon voor positieve gezondheid' van Dr. Ir. Jan-Willem van Aalst worden allerlei soorten methoden (van acupunctuur tot yoga) besproken. Bekeken vanuit de visie dat het lichaam bestaat uit 4 delen: fysiek, energetisch, mentaal en spiritueel.