Boek als teambuildingsuitje een lachworkshop.

Kinderen helpen


Kinderen helpen om hun leven een positieve draai te geven. Dat is al sinds de oprichting van Aartsen Kids Foundation de wens van Jack en Hellen Aartsen. Om dit te kunnen realiseren focust de stichting zich op haar vier eigen geïnitieerde projecten: 'Stoere Traktaties', 'Kinderfeestjes', 'December cadeautjes', en 'Schoolbenodigdheden'.

 

Met Stichting Babyspullen willen we de effecten van armoede op baby’s en jonge kinderen verminderen. We zamelen landelijk gebruikte en nieuwe babyspullen in en maken daar babystartpakketten van. Deze pakketten verstrekken we via diverse instanties gratis aan (aanstaande) ouders in Nederland die het financieel moeilijk hebben.

 

Kiwanis is een wereldwijde organisatie van vrijwilligers die zich inzet voor het verbeteren van de wereld, kind per kind en gemeenschap per gemeenschap.  Het motto van Kiwanis is "serving the children of the world".  Op vele manieren dragen de vrijwilligers van Kiwanis bij aan het welzijn en de ontwikkeling van kinderen.

 

Stichting De Vakantiebank heeft als doel mensen met een inkomen rond bijstandsnorm, een onbezorgde vakantieweek aan te bieden op een mooie en recreatieve locatie in Nederland. Om even los te zijn van de thuissituatie en nieuwe energie op te doen.

 

Het Jeugdeducatiefonds helpt om de ontwikkelingskansen van kinderen die opgroeien in armoede te vergroten. Aanvragen voor het fonds lopen via de basisschool, omdat daar bekend is wat de talenten en de intellectuele mogelijkheden van de kinderen zijn. De juf of meester weet als geen ander wat nodig is. Waar geldgebrek een belemmering is in de ontwikkeling, kan de school een beroep doen op het Jeugdeducatiefonds.

 

Het Nederlands Jeugd Ontbijt (NJO) stelt zich ten doel om kinderen wekelijks een ontbijttas met 7 ontbijtjes aan te bieden indien de ouders aangeven
dat niet te kunnen betalen. De levering van de ontbijttas geschiedt thuis, gratis en in anonimiteit. Gedurende 52 weken per jaar.