Oneness, Innerlijke verdieping


Wat is Oneness? Oneness is een stroming uit India, ooit begonnen door twee Indiase meesters, Amma en Bhagavan en later voortgezet door hun zoon en schoondochter Krishnaji en Preethaji. Deze vier Indiase meesters leiden momenteel twee grote spirituele bewegingen over de hele wereld, de O&O Academyen de Golden Age Movement. Oneness Nederland biedt een platvorm voor deze beide stromingen in Nederland en België.

 

Waar staat Oneness voor? Oneness of Eenheidsbewustzijn is een staat van bewustzijn waarin je eenheid ervaart met alle aspecten van jezelf en eenheid met iedereen en alles om je heen. Oneness is tevens de naam van een wereldwijd fenomeen afkomstig uit India, dat de verspreiding van Eenheidsbewustzijn mogelijk maakt. 

 

Wat kan Oneness voor jou betekenen? Oneness kan er voor zorgen dat je steeds meer gaat leven vanuit je hart. Gepieker en innerlijk conflict nemen af. Je houdt meer energie over voor leuke dingen. Oneness kan grote verbeteringen teweegbrengen op het gebied van je relaties, je werk en je gezondheid. 

 

Meer info via de Nederlandse Oneness afdeling op onenessnederland.nl