Boek als teambuildingsuitje een lachworkshop.

Muziek & dans - Ecstatic Dance


Ecstatic Dance Community Foundation (www.ecstaticdance.org) >> Wereld wijde organisatie.

Ecstatic Dance Nederland (www.ecstaticdance.nl) >> Biedt een overzicht site van de Nederlandse Ecstatic Dance initiatieven.

Ecstatic Dance Breda (www.ecstaticdancebreda.wordpress.com) >> Hoe ziet jouw danshemel eruit?

Ecstatic Dance Venlo (www.abundanceexperience.eu) >> Wat heb je nodig in het leven? Wat zegt je hart, hoofd en ziel als je gaat dansen op onze speciaal geselecteerde muziek?

 

Ecstatic Dance is een vrije vorm dans. Dans en beweeg in alle vrijheid, zoals jij dat graag doet. Jij maakt je eigen dans op jouw unieke manier.

Aantal basis regels:

- Tijdens het dansen wordt niet gepraat. Geluid maken mag wel.
- Respecteer jezelf, de ander en diens ruimte om te dansen.
- Dansen op blote voeten (of sokken of dansschoentjes).
- Geen alcohol, drugs en sterke geurtjes.

Je mag in je eentje dansen en/of met één of meerdere danspartners.
Wil je samen met iemand dansen, benader die persoon dan met respect. Stel jezelf de vraag: ‘Staat hij (zij) er open voor?’ Spiegel de beweging van die danser, maak oogcontact of biedt een hand aan. Zie en voel de reactie.

Wanneer je alleen wenst (verder) te dansen, breng dan je handen samen voor je hart en bedank de ander door te groeten met een knikkend gebaar.

Fotograferen en filmen zijn niet toegestaan. 


Google Ecstatic Dance en je vindt allerlei steden waar gedanst wordt. De website hipsy is ook handig. 

In Venlo https://hipsy.nl/abundance-experience


Alle informatie op deze website is met de beste intenties verzameld. De Grow Stronger Academy stelt zich niet aansprakelijk voor eventuele negatieve gevolgen door het verkeerd interpreteren van tekst of het aangaan van "slecht" advies of kosten via een partij die op deze website gratis redactionele ruimte heeft gekregen. Mocht u niet tevreden zijn, laat ons dit weten, zodat we die informatie van deze website kunnen verwijderen. Bedankt!