Dagje weg / vakantie - groene (doe) vakanties


Vakantiehuisjes weg van de massa (www.natuurhuisje.nl) >> Vind je vakantiehuis in de natuur via deze site.

Inspirerend & duurzaam (www.ecolonie.eu) >> Voor de bewust levende mens die daadwerkelijk inhoud wil geven aan begrippen als duurzaamheid, gemeenschapszin, spiritualiteit, creativiteit, ecologie en maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Beleef samen zijn anders! (www.vakantieanders.nl) >> Leuke mensen leren kennen, in vrijheid meedoen aan workshops en activiteiten, samen eten en genieten van ontspanning, natuur en aandacht voor jezelf...  

Creatieve gezinsvakantie dicht bij de natuur (www.fontaines.nl) >> Voor een heerlijke ontspannen vakantie voor ouders en kinderen in een van de meest lieflijke dorpjes van La Meuse in Noord Frankrijk.

De allerleukste "groene" adresjes (greenleave.nl) >> Alle door Erika en Martine uitgekozen vakantiebestemmingen hebben ze gehouden langs hun ecomeetlat en ze hebben de aanbieders vragen gesteld dan wel een vragenlijst laten invullen. Ze claimen absoluut niet perfect te zijn, het is echt hun persoonlijke meetlat. Wat voor de één duurzaam en groen is, is het voor de ander weer niet.

Duurzaam reizen: ver weg en dichtbij (https://www.fairtrail.nl/) >> Duurzaam reizen kan makkelijk zijn. En goedkoop! Het is zelfs een stuk leuker en avontuurlijker. Je komt dichterbij de natuur en cultuur van je bestemming.