Groene (doe) vakanties


Van hut tot villa; natuurhuisjes zijn er in alle soorten en maten. De huisjes staan op unieke plekken midden in de natuur én zijn ver weg van de massa. 

 

De cursussen (18+) zijn een onderdeel van het activiteiten-aanbod van ECOlonie. Hierin kun je uitgebreid kennis maken met, of je meer te verdiepen in de meest uiteenlopende onderwerpen. De cursusduur bedraagt minimaal vijf dagdelen. Deze vijf dagdelen worden ingedeeld van maandag tot en met vrijdag.

 

VakantieAnders is ideaal om er even lekker uit te zijn. In een ‘andere wereld’ te genieten van wat er is. Ontdekken, ervaren, genieten en ontspannen. Je krijgt hier verbindingen met gelijkgestemden. Je leert nieuwe mensen kennen. Groeien, bloeien en ontmoeten, Je bent samen Anders.

 

Fontaines Saint Clair is een klein dorpje dat verscholen ligt tussen de bossen en velden van de maasvallei in Noord-Oost Frankrijk. Het wordt wel een “village perdu” (verloren dorp) genoemd omdat het ver van de doorgaande weg ligt, verstoken van verkeer. Het is er heerlijk stil. Wat je hoort zijn vogels, het loeien van een koe en het gepruttel van een tractor. Ina en Ferdinand kochten er in 1997 een boerderij. Dit is uitgegroeid tot een vakantieparadijsje.

 

Erika en Martine hebben beiden een gezin met twee tieners en wat reizen betreft zijn ze bepaald geen groentjes. Echter, wat ze wél graag groen willen hebben is het karakter van hun vakantie of weekendje weg. Maar het zoeken naar een groene bestemming die ook nog sfeervol, charmant en comfortabel moest zijn bleek nog niet mee te vallen.

Vandaar dat ze zelf maar zijn begonnen met het verzamelen van zelfontdekt adresjes en bestemmingen. Groen ver weg, maar ook dichtbij. Op deze manier hopen ze dat ze het voor iedereen wat makkelijker, maar ook toegankelijker hebben gemaakt om groen op reis te gaan. greenleave.nl

 

Fairtrail is er voor iedereen die duurzaam wil reizen. Voor iedere avonturier die een positieve voetafdruk wil achterlaten. Fairtrail gelooft dat je je passie voor reizen kunt combineren met het behoud van deze planeet.

 

Kies voor kleinschaligheid, duurzame locaties en sympathiek geprijsde spirituele reizen. Ze organiseren groepsreizen en de jongeren retreats staan voor: zingeving en zelfonderzoek. In combinatie met ontspanning, plezier en cultuur. De spirituele reizen zijn ook individueel of met vrienden/familie te boeken. spirituelevakantiereizen.nl

 

Wandelen met WAW.travel: het meest gevarieerde aanbod van wandelvakanties. Van wandelreizen in eigen land met overnachtingen in comfortabele hotels tot pelgrimstochten op de Camino de Santiago. Zowel individueel als in groepsverband. Bij ons boek je zorgeloos een wandelreis die perfect bij je past. Onderweg geniet je maximaal en ontdek je de meest unieke plekken. Wij staan voor persoonlijke service en contact: voor, tijdens en na je reis!

 

Zomerkampen voor kinderen kan je vinden op www.kidsproof.nl en daar kies je de button 'op kamp'.