Boek als teambuildingsuitje een lachworkshop.

Dagje weg / vakantie - groene (doe) vakanties


Vakantiehuisjes weg van de massa (www.natuurhuisje.nl) >> Vind je vakantiehuis in de natuur via deze site.

Ontmoeten & verdiepen (ecolonie.eu/nl/activiteiten/cursussen) >> Vijfdaagse cursussen om het allerbeste uit jezelf te halen, in combinatie met een heerlijk vakantiegevoel. De cursussen zijn een onderdeel van het activiteiten-aanbod van ECOlonie. Hierin kun je uitgebreid kennis maken met, of je meer te verdiepen in de meest uiteenlopende onderwerpen. 

Meer info over de verblijfsmogelijkheden (ook zonder het moeten volgen van cursussen) vind je op www.ecolonie.eu/nl/vakantie

Beleef samen zijn anders! (www.vakantieanders.nl) >> Leuke mensen leren kennen, in vrijheid meedoen aan workshops en activiteiten, samen eten en genieten van ontspanning, natuur en aandacht voor jezelf...  

Creatieve gezinsvakantie dicht bij de natuur (www.fontaines.nl) >> Voor een heerlijke ontspannen vakantie voor ouders en kinderen in een van de meest lieflijke dorpjes van La Meuse in Noord Frankrijk.

De allerleukste "groene" adresjes (greenleave.nl) >> Alle door Erika en Martine uitgekozen vakantiebestemmingen hebben ze gehouden langs hun ecomeetlat en ze hebben de aanbieders vragen gesteld dan wel een vragenlijst laten invullen. Ze claimen absoluut niet perfect te zijn, het is echt hun persoonlijke meetlat. Wat voor de één duurzaam en groen is, is het voor de ander weer niet.

Duurzaam reizen: ver weg en dichtbij (https://www.fairtrail.nl/) >> Duurzaam reizen kan makkelijk zijn. En goedkoop! Het is zelfs een stuk leuker en avontuurlijker. Je komt dichterbij de natuur en cultuur van je bestemming. 

Alle informatie op deze website is met de beste intenties verzameld. De Grow Stronger Academy stelt zich niet aansprakelijk voor eventuele negatieve gevolgen door het verkeerd interpreteren van tekst of het aangaan van "slecht" advies of kosten via een partij die op deze website gratis redactionele ruimte heeft gekregen. Mocht u niet tevreden zijn, laat ons dit weten, zodat we die informatie van deze website kunnen verwijderen. Bedankt!