(Om)scholing - Enneagram College


De opleidingen van het Enneagram College zijn ervaringsgericht en concentreren zich op het coachen van anderen, of een meer therapeutische aanpak. Je werkt gedurende het opleidingsjaar uiteraard ook aan jezelf. Alle technieken die je op een ander toepast ervaar je namelijk eerst zelf. De effecten bij jouw toekomstige cliënten ga je dus aan den lijve ondervinden. Tijdens je opleidingsjaar krijg je dan ook begeleiding van een coach. Ook hou je een groei-journaal bij zodat de cursusleiding op elk moment kan zien hoever je bent in jouw ontwikkeling.

Het Enneagram College biedt workshops en inspiratieweken die gericht zijn op persoonlijke ontwikkeling en groei. Ze zijn samengesteld door Willem Jan van de Wetering, dé expert op dit gebied. Persoonlijke ontwikkeling wil zeggen: de wikkels afnemen en je kern ontdekken. Je kunt een korte workshop doen om de eerste stappen in dat proces te zetten of je kiest voor een weektraining zoals de Enneagramweek of de Spiritueleweek.

Het uitgangspunt bij de oplossingsgerichte workshops is persoonlijke aandacht en een veilige omgeving om tot oplossingen te komen. De workshops van het Enneagram College zijn gericht op het oplossen van een probleem of uitdaging. In de workshops krijg je persoonlijke coaching en word je op de voet gevolgd. De kans dat jouw uitdaging daadwerkelijk tot een oplossing komt, is daardoor bijzonder groot.

Meer info op http://willemjanvandewetering.nl/


Volg jij je hart?

Heb je het gevoel dat je niet meer aan jezelf toekomt omdat je maar doorrent in je leven? Een leuke baan, het runnen van je gezin en ook sociaal nog een agenda af te werken? Wanneer heb je voor het laatst tijd voor jezelf ingelast om even stil te staan?

Stil te staan bij jezelf! En een paar uurtjes van je kostbare tijd volledig aan jezelf spenderen. Om je energie weer op te laden. Het innerlijke vuur weer aan te wakkeren. Vanuit je hart. Niets moeten, maar mogen. Waar heb jij behoefte aan? Wat zou je nog willen in je leven? Waar loop je tegen aan?

Of wil je jezelf opnieuw op de kaart zetten om jezelf te presenteren. SoulonFire inspireert je om op een verrassende manier in de spiegel te kijken en je passie en talent naar boven te halen en je blokkades op te lossen. Laat het vuur weer branden en haal uit het leven wat jij ervan wil maken. Onderscheid je door gewoon jezelf te zijn.

Set your Soul on Fire!

Note: Het bedrijf Soul on Fire geeft enneagram coaching & personal branding in de natuur.