Online geld verdienen met affiliate marketing

Gepubliceerd op 11 augustus 2020 om 15:45

Ik ben aan het onderzoeken wat de mogelijkheden zijn om goedkoop en eenvoudig te starten met een online business. Ik wil geen goederen op voorraad houden. Ik wil geen 9 tot 5 baan. Ik wil flexibeliteit, vrijheid en geld. Al snel stuitte ik op affiliate marketing. Schijnbaar de manier om online rijk te worden, want regelmatig wordt het 10k woord gebruikt.

 

Ondanks mijn Hollandse nuchterheid van wel info willen, maar geen geld willen uitgeven heb ik toch een online aankoop van €47 gedaan voor de Affiliate Marketing Revolutie (AMR) van Internet Succes Gids.nl Ik was er blij mee, maar dit veranderde al snel toen ik twee uur later een mailtje kreeg waarin dezelfde AMR voor €23,50 aan mij aangeboden werd. Ik was sprakeloos.

 

Ik heb 2 uur besteed om alle info van de AMR tot mij te nemen. Ik vond het niks. Echt flut info. Wat een teleurstelling zeg. Balen. Ik had me ondertussen wel (op advies van de AMR) gratis aangemeld bij PayPro en Daisycon. Twee bedrijven die bemiddelen in affiliate advertenties. Al vrij snel kreeg ik een mailtje van ene Eelco de Boer van winst.nl Hij bood mij gratis een LIVE webinar aan met de titel: "Leven Van Internet" Masterclass. Dat klonk goed. Ik heb mezelf meteen aangemeld. Ik heb (weer) 2 uur gespendeerd en de hele masterclass uitgezeten. Ja, uitgezeten! Het is geen aanrader. Wat een tijdverspilling. Zo-wie-zo niet live, maar oké dat vind ik nog niet zo erg, maar ..... tromgeroffel .... er werd een speciale aanbieding gedaan waarin je geen €777, maar €77 mag betalen. Dat heb ik niet gedaan ondanks het vele aandringen tijdens het webinar.

 

Enige tijd later kom ik via Human Digital Lifestyle.com op de website van Digital Marketing Mentors.com Weer 2 uur gespendeerd om alle gratis info tot mij te nemen en ja, je voelt hem misschien al aankomen, voor $97 per maand krijg je alle ins and outs om geld te verdienen via affiliate marketing (en meer). Voor dat geldbedrag ben je lid van een community. 

 

Waarom wil iemand die al lang binnen is, financieel onafhankelijk is, nog mensen laten betalen? Waarom niet echt gratis delen? Niet één maand gratis, maar altijd gratis? Maar weet je. Die gast van Digital Marketing Mentors is zonder mentor begonnen, dus waarom jij en ik ook niet? 

 

Ga geen uitdaging uit de weg en durf je doelen te veranderen!

Liefs, Marjolein

 

P.s.: Stop met denken. Start met doen. Gooi nu het roer om! Het is altijd het juiste moment.