Doodgaan, overlijden & herdenken


Op de website goudonderderegenboog.nl maakt Marieke Moerman een tastbare herinnering van dierbare kleding (van bijvoorbeeld een overleden persoon). Denk aan een knuffel, deken of kussen.

Ook zijn er websites waar je sierraden met as of een vingerafdruk kunt laten maken en is er een bedrijf die een film en/of boek kan maken over de overleden persoon als herinnering. Zoek online op 'gedenksieraden' of op 'vingerafdruk sieraad'. 


Het zal je maar overkomen. Eén van je ouders overlijdt. Dan ben je je vaste maatje kwijt waar je altijd je vragen aan kon stellen. Die antwoorden had en je hielp je eigen richting te vinden in het leven. Daarom is er de EvE Foundation. Een stichting waar lotgenoten samenkomen en in een programma worden begeleid in het herstellen van de regie over hun leven.


Ieder leven is uniek, ieder afscheid ook. 100% ecologische uitvaartkisten, geschikt voor crematies en (natuur)begrafenissen. Bekijk onze uitvaartkisten of ontwerp een persoonlijke kist met onze customizerWij verkopen enkel aan ondernemers. Als particulier kunt u wel altijd terecht bij ons met vragen over onze uitvaartkisten. Meer info op: faircoffins.nl


Word één met de natuur en laat nieuw leven bloeien.De Loop Living Cocoon is ’s werelds eerste levende doodskist gemaakt van mycelium: het wortelnetwerk van paddenstoelen. Het geeft de menselijke voedingstoffen op de meest natuurlijke manier terug aan de aarde, terwijl het tegelijkertijd de grond zuivert. Zo voed je de aarde en vorm je een bron voor nieuw leven.