Boek als teambuildingsuitje een lachworkshop.

Lichamelijke uitdagingen - kwalen & ziektes - (werk)stress


Bovenaan de voedselketen en toch gejaagd door het leven 

-Mwah Tekstuele Verwenners-

 

Become the best version of you (www.compassievolwerken.nl) >> Compassievol Werken helpt organisaties en ondernemers met medewerkers met stressgerelateerde klachten (zoals overspannenheid en burn out), weer gezond te maken.

Inzichten, wijsheid, rust en inspiratie (www.puntvaninspiratie.nl) >> Mensen inspireren om vanuit hart en ziel te leven en te werken.

Workshops omgaan met stress (www.m-energie.nl) >> De workshop bestaat uit een deel theorie (over stress in je lijf en in je hoofd), oefeningen en lichaamsgerichte meditaties.

Stresscoaching en vitaliteit leven (www.enjoyhealthbreda.nl) >> Persoonlijke groei naar geluk, meer evenwicht, ontspanning en energie op basis van EIGEN kracht met blijvend resultaat.

Boek: Nooit meer te druk van Tony Crabbe >> Een levens veranderend boek dat evalueert wat je aan het doen bent, waarom je het doet en op welke manier.

 

In bovenstaand filmpje vertelt Kelly McGonigal dat stress ook goed kan zijn voor het lichaam en zelfs levens kan redden.

20% van jouw acties zorgt voor 80% van jouw resultaten. The Pareto Principle.


Alle informatie op deze website is met de beste intenties verzameld. De Grow Stronger Academy stelt zich niet aansprakelijk voor eventuele negatieve gevolgen door het verkeerd interpreteren van tekst of het aangaan van "slecht" advies of kosten via een partij die op deze website gratis redactionele ruimte heeft gekregen. Mocht u niet tevreden zijn, laat ons dit weten, zodat we die informatie van deze website kunnen verwijderen. Bedankt!