Boek als teambuildingsuitje een lachworkshop.

Lichaam - Haptonomie


Haptonomie is de wetenschap van het menselijke gevoelsleven en is een samenvoeging van de oudgriekse woorden; Hapsis (gevoel/tast) en nomos (wet/norm).

In onze maatschappij worden we veelal aangesproken op ons denken, er is lange tijd een scheiding geweest tussen dat denken en ons voelen. Echter, de mens is een geheel. Lichaam en geest oftewel hoofd en hart, zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Haptonomie helpt je om in contact te komen met je gevoel.

 

Praktijk met hoofd en hart (methoofdenhart) >> In de Praktijk van Jolanda kun je terecht voor haptotherapie, coaching, Hot Stone &  Edelsteenmassages.

Alle informatie op deze website is met de beste intenties verzameld. De Grow Stronger Academy stelt zich niet aansprakelijk voor eventuele negatieve gevolgen door het verkeerd interpreteren van tekst of het aangaan van "slecht" advies of kosten via een partij die op deze website gratis redactionele ruimte heeft gekregen. Mocht u niet tevreden zijn, laat ons dit weten, zodat we die informatie van deze website kunnen verwijderen. Bedankt!