Bestellingen bij het universum

Gepubliceerd op 11 september 2023 om 16:28
Het universum

Gids voor de kunst van het krijgen staat er op de voorkant van het boek dat Bärbel Mohr heeft geschreven. Op de achterkant lees ik: Kijk, het komt allemaal naar je toe, het leven is je goed gezind.

 

De beste antwoorden en oplossingen voor alle problemen treffen we in ons eigen innerlijk aan.

Doe 1x een wens en vergeet hem daarna. Loslaten is het sleutelwoord!

Je moet degene zijn die je werkelijk wilt zijn en meteen voegen de dingen zich met magisch gemak tot één geheel.

Universele kracht

Wie slim is aanvaard deze innerlijke stem, als een soort, helderziende secretaresse, die het leven makkelijker maakt. Denk begrippen, denk woorden van zaken die je graag wilt, bijvoorbeeld: gezondheid of ik houd van rijkdom. Jouw onderbewuste zal deze woorden niet verwerpen of ervan in de stress raken. 

 

Geen meditatie, maar medi-spelen oftewel volgens Bärbel medispelatie en deze bestaat uit de volgende stappen:

  1. Gemakkelijk zitten.
  2. Bewegen toegestaan.
  3. Zo veel mogelijk stilte van buiten. Geen muziek.
  4. Gedachten zijn toegestaan.
  5. Bedenk positieve uitspraken, zoals ik houd van ... en ... of ik vind ... en ... leuk of ... en ... zijn mooi. Hierdoor versterk je het positieve dat toch al aanwezig is.
  6. De invloed van de zin na laten werken en in je lichaam nagaan hoe het aanvoelt.

 

Doe regelmatig een dankbaarheidsoefening. Zit je er flink doorheen? Begin met iets kleins, zoals: "Ik ben dankbaar dat ik de zon zie opkomen elke dag". Als je eenmaal dankbaarheid uit, dan komen er vanzelf steeds meer dingen bij waarvoor je dankbaar bent. Op een dag is de overvloed misschien wel zo groot geworden dat je het beste kunt zeggen: "Ik ben dankbaar voor alles, het gaat met mij gewoon fantastisch goed." Zie het als een samenvatting waardoor je niet een hele lijst hoeft af te werken. 

 

Het resultaat van Bärbels onderzoek, dat iedereen van harte compleet mag verwerpen en zelf opnieuw mag onderzoeken, is als volgt:

Er schijnt een kracht te zijn die inderdaad wezens en bijvoorbeeld mensen kan voortbrengen (maar misschien brengt iedereen zichzelf voort en is ieder dat alleen maar vergeten). In ieder geval schijnt deze kracht ieder mens te hebben voorzien van scheppingskracht en een vrije wil (maar ook met reusachtige lacunes in het geheugen, omdat bijna niemand zich zijn afstamming als ziel nog herinnert).

 

Bärbel noemt deze speciale, onzichtbare instantie 'kosmische bestelservice' of 'universum', omdat het klaarblijkelijk een kracht buiten onze fysieke realiteit is, die haar minstens zo groot lijkt als het gehele universum. Bärbel heeft ontdekt dat ze met deze kracht rechtstreeks kan 'telefoneren' en dat ze daar net als bij een postorderbedrijf haar wensen als bestellingen kan opgeven, die ook prompt worden 'afgeleverd'. Zo ontstond voor Bärbel het model van de  'kosmische bestelservice'.

Als je je houdt aan de 'leveringsvoorwaarden' (met kinderlijke onschuld bestellen, de bestelling meteen weer vergeten en je niet doof houden voor het 'aanbellen' van de postbode, etc. etc.), dan functioneert deze bestelservice uitstekend.  

 

Wil je een positieve vooruitgang veroorzaken? Zeg dan: "Wat ik hier zie, bevalt me niet. Ik wil de wereld gaan veranderen en verbeteren. Ik weet dat ik dit kan en jij, onzichtbare macht of God, kunt mij ermee helpen. Ik eis alle steun om mijn leven en dat van alle mensen te veranderen!"