H2 The Do Good Club helps


Hoofdstuk 2

(advies: lees eerst de inleiding)

 

Enige tijd terug zijn de vriendinnen 30 jaar geworden. Ze besloten op reis te gaan. Een gemeenschappelijke vriend heeft voor hun (op hun eigen verzoek) de bestemming mogen kiezen en de reis georganiseerd. Dit omdat het op deze manier voor iedereen één grote verrassing was en niemand wist wat ze konden verwachten. Hieronder een kort reisverslag.

 

The Do Good Club helps

 

We staan met zijn allen op een klein vliegveld en hebben werkelijk geen idee wat ons te wachten staat. Hierdoor was het lastig koffers pakken. We moesten al onze telefoons, tablets en horloges inleveren, zodat we niet stiekem konden spieken en tegelijk geen notie van tijd hadden. We kregen een privé jet en vlogen vele uren. In het vliegtuig hebben we allerlei bord- en kaartspellen gespeeld en veel gelachen. Eenmaal aangekomen op onze bestemming moesten we blinddoeken om doen en werden we met z’n allen in een busje gezet. Na een lange tijd te hebben rond gereden mochten we de blinddoeken afdoen en we zagen in de verte een kasteel. Dit bleek ons hotel te zijn voor de aankomende tijd. We werden vriendelijk begroet door een vader en zijn dochter. Beide een beetje vreemde types.

 

Ze waren erg vriendelijk en samen hebben we een aantal dagen opgetrokken en de omgeving plus dorpjes verkend. Er gebeurde allerlei onverklaarbare vreemde dingen, maar gelukkig lukte het ons elke keer om deze op te lossen. Op één avond vroeg de vader hoe het kwam dat wij zo’n positieve invloed hadden op hem en zijn dochter. We hebben ze toen eerlijk verteld dat we ieder onze eigen kracht(en) hebben en deze gebruiken om goed te doen. De vader vertelde dat hij deze kwaliteiten herkende, omdat zijn overleden vrouw (de moeder van zijn dochter) ook over deze kwaliteiten beschikte.

 

We waren allemaal zeer verrast. De vader vertelde wat er was gebeurd en dat, na het overlijden van zijn vrouw, het leven zwaar was voor hun beide en dat ze heel graag meer van onze positiviteit wilden hebben. Met heel de groep besloten we nog die avond een ritueel uit te voeren.

 

We gingen met z’n allen in een kring staan en gaven elkaar de hand. De vader en dochter keken ondertussen van een afstandje mee. Terwijl we onze ogen sloten om ons te concentreren begon eigenlijk vrijwel meteen een enorme energie in ons op te bouwen. Via ons hart schoot er een energie/lichtbundel naar het midden in de groep en binnen no-time stond daar een hele mooie vrouw. Het bleek de overleden vrouw van de vader te zijn. Zijn dochter en hij stonden met grote ogen te kijken en wisten niet wat te zagen.

 

De vrouw begon te praten tegen haar man en dochter. Beide kwamen in het midden van de kring staan, zodat de positieve energie hen helemaal omhulde. Na verloop van tijd verdween de vrouw weer, maar ze vertelde dat ze altijd bij ons zou blijven. De vader en dochter straalde van geluk.

 

De volgende dag besloten we met heel de groep dat we dit gezin met hun hotel gingen helpen. De vader en dochter hielpen ook mee. We hebben samen een heel groot feest georganiseerd waarbij ieder van onze kwaliteiten heel goed van pas kwamen. Alle bewoners uit de wijde omtrek waren uitgenodigd. Ondanks de angst (want het kasteel had geen goede reputatie) was de nieuwsgierigheid groot en kwamen veel mensen op het feest af. Het werd een geweldig feest.

 

Daarna hebben we afscheid genomen en zijn we weer terug naar huis gevlogen. Wetend dat de vader en zijn dochter een rooskleurige toekomst tegemoet gaan.

 

Einde.

 

Door naar H3 De 12 stappen uitgelegd