H4 Elk afscheid is een nieuw begin


Hoofdstuk 4

 

Het afgelopen jaar is voorbij gevlogen. De uitdaging van de ‘Do Good Club’ zit er bijna op. De laatste twee dagen van het jaar staan in het teken van het delen van de resultaten. In het midden van het land komen we allemaal samen en nemen we afscheid van elkaar.

 

Elk afscheid is een nieuw begin

 

Het is 30 december en we hebben afgesproken om met alle groepen samen te komen. Ieder van ons is uitgedaagd om een presentatie van maximaal 15 minuten en minimaal 10 minuten te houden over onze ervaring van het afgelopen jaar. 16 presentaties op 30 december en 16 presentaties op 31 december. We overnachten in een hotel.

 

Onze groep heeft ieder op eigenwijze een presentatie in elkaar geflanst. Alles mocht van tapdansen tot doedelzak, van vuurspuwen tot linten vlechten. 

 

De laatste 2-daagse had iets bijzonders. We waren blij dat het erop zat, want het was een intensief jaar, maar we waren ook bedroefd. Alle groepen werden losgelaten en aan hun eigen lot overgelaten. Sommige groepen gaan door met bepaalde onderwerpen. Ook zijn er diverse vriendschappen ontstaan. Al met al was het een zeer geslaagde uitdaging van de ‘Do Good Club’.

 

Op 31 december is iedereen huiswaarts gekeerd, maar de ‘Do Good Club’ bleef, want die avond na 24.00 uur gingen de meiden weer een nieuwe uitdaging aan. Welke? Dat weet alleen Marjolein.....

 

Einde.

 

Door naar de 8 hoofdrolspeelsters