Launch your dreams, Kim De Graeve

Gepubliceerd op 13 oktober 2023 om 23:17
Raket

Ik ben jaloers op Kim, ha ha. Ik vind het geweldig hoe zij met haar team alles aanpakt op het gebied van (online) ondernemen, Instagram etc. Hieronder een korte samenvatting van 'Launch your dreams'. Elke ochtend werd er een thema besproken van 9.00 tot 10.30 uur. Daarin deelde Kim één of meerdere eyeopeners. Waarna mensen vragen mochten stellen. Later op de dag van 11.00 tot 12.30 volgde er intervisies waarbij je in groepjes naar elkaar luistert, feedback geeft en vervolgens reflecteert. Deze intervisies heb ik niet kunnen volgen. 

 

Dag 1: Stoom jezelf klaar voor waanzinnig succes

Welke stappen of stapjes (Maak het niet te groot voor jezelf. Ga voor een makkelijke stap die een snel en goed resultaat geeft.) kan je nu al maken om richting jouw droomleven te gaan? Brengen de 5 mensen die het dichtst bij jou in de buurt zijn jou verder? 

Er werd een kernwaarden lijst gepresenteerd en gevraagd: "Op welke kernwaarden voel jij weerstand?" Onderzoek deze. Plus probeer op een speelse manier te presteren. 

 

Dag 2: Tackle je vrijheidskillers door genadeloos je grenzen te stellen

Je bent zelf verantwoordelijk voor jouw eigen grenzen. NIET de ander.

 

Dag 3: Ontdek het goud achter je geldblokkade

Hoe we naar geld kijken, zien we ons zelf. Geld is een spiegel. We kunnen nooit meer verdienen, dan wij toelaten. Ons negatieve denken remt ons. Wat vind je van geld? Wat verwacht je van geld? Geld komt altijd naar de frequentie van plezier. 

 

Dag 4: Wordt rijk met je talenten

Kim schrijft: Eén van de belangrijkste zaken om financieel vervuld en vrij te kunnen worden, is het benutten van je talenten. Want, in tegenstelling tot wat veel mensen denken, is financiële vrijheid of je ideale leven niet de beloning  (Dat vind je misschien nog héél lastig om te geloven) maar juist de reis daar naartoe (en beyond) is de beloning!

En die reis wil je echt aangaan door je volledige potentieel te benutten. Enerzijds omdat dit je helpt jezelf te vervullen en anderzijds omdat het je veel sneller bij je financiële vrijheid en ideale leven brengt. Want je... Ja, ja, wordt rijk dankzij je talenten.

Voordat je denkt: 'ik heb geen talenten', stop daar maar al mee. Want die heb je wel! Je negeert ze mogelijk gewoon.

 

Denk vooral: Ik wil NU financieel vrij zijn. Wordt pionier in jouw niche. Wat voelt voor jou zo natuurlijk en vanzelfsprekend, maar is dat eigenlijk niet. Daarmee kan je rijk worden. Voor jou is het misschien niet interessant, omdat je denkt dat daar niemand voor wil betalen. Ondertussen zit je op goud. Jouw levenstrauma in combi met jouw talenten zorgt voor een enorme kans. Klanten kiezen voor jou ongeacht jouw tarief.

Dag 5: Q&A sessie

Begin je vraag met hoe, wat, waarom, waar, wanneer, etc en niet met een werkwoord. Laat je vraag uit één zin bestaan.

Vraag: Hoe weet je of je gevoel gelijk heeft of niet?

Antwoord: Uw lichaam reageert anders. Als je het spannend vindt zit het in je buik. Als je iets verstikkend vindt, dan grijpt het naar je keel. Hoe beter je gaat voelen en zakken, hoe meer je het gaat weten.

Vraag: 

Er zijn nog veel meer vragen gesteld en antwoorden gegeven. Te veel om hier allemaal te vermelden. 

 

Freedom Unlocked  

Kim leert je niet alleen hoe je financieel vrij kunt zijn. Ze leert je over vrijheid op alle facetten, omdat dat pas echt Freedom Unlocked is. Wat je allemaal leert: 

1. Je leert hoe jouw ideale leven eruit ziet (zelfs wanneer je nu nog niet helemaal helder hebt wat dat is).
​2. Je leert een plan opbouwen naar dat leven, zodat je na 4 maanden weet hoe je dat kan behalen.
3. Je leert hoe je geld kan vinden naar dat leven en ook daar concreet een plan voor opmaken.
4. Je leert hoe je versnippering in tijd en energie omzet naar duidelijke prioriteiten.
5. Je leert je supertalent te ontdekken (ja iedereen heeft het en we hebben een 100% slaagratio bij de deelnemers op dit vlak) = Dit wordt gevraagd en opgevolgd in het traject.
6. Je leert diezelfde talenten inzetten op alle mogelijke vlakken. Zodat je leven gaat aanvoelen als spelen.

Het Freedom Unlocked traject kost €6.300 (ik heb dit traject niet gevolgd).