Empire, Dolly Heuveling van Beek

Gepubliceerd op 5 januari 2024 om 21:17
Dolly aan het spreken

Tijdens de black friday in 2023 kwam ik een aanbieding van Dolly tegen. Voor €11 excl. btw heb ik toen haar online programma Empire gekocht. Grootste leer les: Creëer een online programma waar je zelf heel blij van wordt. Laat mensen proeven van wat je te bieden hebt, bijvoorbeeld d.m.v. challenges. 

Module 1 - De doorbraak (2u35min)

Oude overtuigingen houden je tegen en als ondernemer vervul je heel veel rollen. Hoogstwaarschijnlijk zal je omgeving (peers) je klein willen houden als jij groeit. Zoek medestanders, zodat je je gesteund voelt. Strategie of energie? Beide. Maak het verschil met je strategie en energie. Ga voor makkelijk en spannend. Kies voor jezelf, creëer voor jezelf. Durf anders te zijn. 

Plus een heel uitgebreide pr voor het programma Membirds.

Module 2 - Secret sauce (1u50min)

Creatiekracht vanuit je baarmoeder. Jouw verlangens zijn de essentie van jouw bedrijf. Daar zit de wijsheid, de zin, de expansie. Waar zit je interesse? Wat geeft je energie? Doe waarvan je houd, houd van wat je doet. Vergroot (expand) je identiteit en doe het gewoon. Hoe "extreem" dit ook voor je voelt. Dolly's geheim: Tune in op je zielsverwant klant (niet je doelgroep) en zie hun hoogste versie. 

Plus PR voor Membirds.

Module 3 - Go big (1u27min)

Dolly heeft Simone Levie te gast. Het zijn bff's en Dolly noemt haar een business queen. Simone vertelt: "Zoek de mensen die een grotere spiegel zijn voor jezelf". Simone adviseert een coachtraject bij Dolly. Daarnaast is ze een super fan van Membirds waarin je in een handomdraai een online shop voor cursussen creëert.

Bonus - Opname talk Dolly's online Imperium (1u4min)

Dolly's talk tijdens het 'Liberated' event van (haar zielsverwant) ondernemer Eelco de Boer op Curaçao. Hierin vertelt ze over haar ondernemingsreis. De persoonlijke coaching die haar heeft geholpen om zichzelf te ontwikkelen en de business coaching die haar heeft leren ondernemen (ondernemen is een vak). Ze zegt: "Kies een product of dienst die heel dicht bij je ligt. Geef gratis, waardevolle challenges aan je publiek en bied op het einde je product aan". Bij Dolly heeft dit altijd geleid tot aankopen / omzet. Ook groeit je mailinglist met het geven van challenges. Promoot je challenges via advertenties op socials en verloot cadeaus onder promotors. 

Op het einde van deze opname wordt er een nieuw venster zichtbaar met de titel 'more from Dolly Heuveling van Beek'. Mijn aandacht ging naar SBE session 4.

SBE session 4 - Gabby Bernstein met Dolly en Simone (1u19min)

Dolly en Simone zijn samen naar Amerika geweest bij Gabby Bernstein en hebben haar naar Nederland gehaald. In deze sessie staan ze alle drie op hetzelfde podium de Spirit Junkie masterclass te promoten. Deze wordt inmiddels niet meer gegeven. Gabby vertelt: "Straal, ben je beste zelf, je eigen licht. Hierdoor gaat je omgeving mee stralen. Gebruik affirmaties en stop met het zeggen van -maar-". De sessie eindigde met het gezamenlijk zingen van de mantra 'Expand into Intuitive Knowing (Ek Ong Kar Sat Gur Prasad)'. 

Bonus - Boodschap Dolly (10min)

Een gespreksopname waarin Dolly een opbouwende, eerlijke peptalk geeft en weer opnieuw Membirds promoot.