Internet Marketing Unie

Gepubliceerd op 7 oktober 2020 om 19:45
omzet via het internet

Naar aanleiding van een interview tussen Simone Levie en Martijn van Tongeren van IMU (Internet Marketing Unie) heb ik het boek 'de onlinemarketing tornado' gekocht. Dit boek is geschreven door Martijn van Tongeren en zijn compagnon Tonny Loorbach. Ze hebben een succesvol bedrijf met een bijzondere bedrijfsvoering (holocratie). Plus een eigen IMU podcast en IMU BV YouTubekanaal. Het is een interessant bedrijf en ik ga verder onderzoeken of ik met al hun informatie wat kan (behalve het schrijven van dit blog ;-) 

 

IMU Event 2019

Nadat ik voor € 10,75 het boek 'de onlinemarketing tornado' had gekocht kreeg ik een aanbod om voor €32,67 toegang te krijgen van de opnames van het IMU Event van 2019. Ik was nieuwsgierig en heb de extra aankoop gedaan. Zelfs nu ik dit blog schrijf, ben ik nog bezig met het bekijken van alle opnames. Het zijn er veel en het kost me veel tijd, maar ik vind het mijn tijd waard. Ik vind het prettig dat ik kan kijken en pauzeren wanneer ik wil. Ik vind de sprekers inhoudelijk goed en ik kan je deze opnames dan ook echt aanraden. Ik heb hierover een apart blog geschreven.

 

Tornado Masterclass

De IMU is, volgens hun zeggen, een miljoenenbedrijf en ze bestonden in september 2020 tien jaar. Speciaal voor dit jubileum hebben ze een 'Tornado' Masterclass gemaakt die ze tijdelijk verkochten voor € 10. Op 6 oktober 2020 heb ik de IMU YouTube verjaardag special bekeken van 1 uur 17. Ik was enthousiast en ging naar hun website waar ik al snel erachter kwam dat de Masterclass aanbieding voorbij was. Inmiddels staat de prijs op € 350 (persoonlijk vind ik dat echt heel veel geld). Ze hebben een 33 min durende 'Sneak preview' gemaakt van de Masterclass. Note 2023: Deze staat (volgens mij)  niet meer online.

 

Holocratie

Is een besturingsmodel voor organisaties. Het model verdeelt autoriteit over alle medewerkers in de organisatie. Uitgangspunt is dat een organisatie door de dynamische en transparante structuur in staat is voortdurend bij te sturen. Holocratische organisaties werken met een organische, platte structuur van ‘cirkels’ (teams). Bron: Wikipedia

 

Links een 17 min. durend filmpje over het bedrijf IMU met de titel 'vrijheid zonder eenzaamheid'. 

 

Succesvol online ondernemen kan alleen met een goede onlinemarketing. De IMU kan je daarbij helpen. Ik heb geen ervaring met dit bedrijf en adviseer je om hun website te bezoeken en zelf te bekijken of het iets voor jou is. Luister anders eens naar 'De Zarayda Podcast' podcastaflevering #69 Nooit meer bang voor 'nee' in je business met Martijn van Tongeren van IMU. Waarin Zarayda Groenhart Martijn interviewt. En/of #71 Supersuccesvol in business en single? Topondernemer en investeerder Tonny Loorbach en Zarayda openhartig over de (zoektocht naar) liefde. 

 

Liefs, Marjolein

P.s.: Stop met denken. Start met doen. Gooi nu het roer om! Het is altijd het juiste moment.