Boek als teambuildingsuitje een lachworkshop.

Geluk / welzijn - omdenken / herkaderen


Omdenken is denken in termen van kansen en niet van problemen. Het is een manier van denken waarbij je kijkt naar de werkelijkheid zoals die is, en wat je daar mee zou kunnen. Je gebruikt in feite de energie van het probleem voor iets nieuws. De grondlegger van omdenken is Berthold Gunster, schrijver van onder meer ‘Ja-maar wat als alles lukt’ en ‘Huh?! – de techniek van het omdenken’.

De 'Lastige kinderen? Heb jij even geluk' Omdenkshow

Wegens groot succes komt Berthold Gunster samen met acteur Dion Vincken in seizoen 2017-2018 voor de laatste keer terug met de ‘Lastige kinderen? Heb jij even geluk’ Omdenkshow, gebaseerd op de gelijknamige bestseller over omdenken in opvoeding en onderwijs. De allerlaatste tour!

Boek: Omdenken door kinderen (Berthold Gunster)

Heel grappig en makkelijk leesbaar boek over kinderen en hoe zij automatisch omdenken. 

Boekje: Omdenken in communicatie (Berthold Gunster)

Klein, dun boekje over omdenken. Leuk cadeautje als kennismaking op het gebied van omdenken.

Boek: Zoals verwacht loopt alles anders (Berthold Gunster)

In dit boek wordt de Omdenkmatrix geïntroduceerd en is er aandacht om 4 vragen te stellen in het geval je een probleem ervaart.

Alle informatie op deze website is met de beste intenties verzameld. De Grow Stronger Academy stelt zich niet aansprakelijk voor eventuele negatieve gevolgen door het verkeerd interpreteren van tekst of het aangaan van "slecht" advies of kosten via een partij die op deze website gratis redactionele ruimte heeft gekregen. Mocht u niet tevreden zijn, laat ons dit weten, zodat we die informatie van deze website kunnen verwijderen. Bedankt!