Boek als teambuildingsuitje een lachworkshop.

Lichaam - beweging - wandelen


Zwerven langs historische paden o.a. pelgrimsroute's. Meer info op www.pelgrimroutes.nl

St Olavsroute in Zweden. Meer weten: stolavsleden.com en nordicpelgrim.com.

Santiago de Compostela ookwel Camino de Santiago. Diverse websites: camino-de-santiago.startpagina.nl, www.caminodesantiago.com, www.santiago-compostela.net, www.caminoadventures.com en 10-Reasons-Why-El-Camino-Santiago-Sucks door Francis Tapon.

Gelukkigerwijspad is een hedendaagse pelgrimstocht van 125 kilometer in Midden Nederland. Meer info klik hier.

Het pad van je eigen wijsheid (walkofwisdom.org) >> De Walk of Wisdom is op 21 juni 2015 geopend met een 136 kilometer lange pioniersroute rondom Nijmegen.

Een inspirerend kunstproject van reizende miniaturen (caminostones.com) >> Caminostones is een kei leuk kunstproject dat bestaat uit miniatuur beschilderde stenen die verhalen en boodschappen van deelnemers onthullen. De stenen vormen gratis kunstroutes én gaan op reis.


Wandelcoaching en begeleiding (www.mariekedoensen.nl) >> De natuur wijst je de weg. Een krachtige en effectieve manier van natuurlijk veranderen!


(dag)Boek: Sta op en wandel! van Susanne Groeneveld >> Met info wat het doet voor je gezondheid, wandel tips en lege pagina's om jouw eigen wandel ervaringen/gedachtes te noteren. 

Alle informatie op deze website is met de beste intenties verzameld. De Grow Stronger Academy stelt zich niet aansprakelijk voor eventuele negatieve gevolgen door het verkeerd interpreteren van tekst of het aangaan van "slecht" advies of kosten via een partij die op deze website gratis redactionele ruimte heeft gekregen. Mocht u niet tevreden zijn, laat ons dit weten, zodat we die informatie van deze website kunnen verwijderen. Bedankt!