Boek als teambuildingsuitje een lachworkshop.

Gezondheid - kwalen & ziektes - ADHD


RED-dieet (adhdenvoeding.nl) >> ADHD is een groot probleem. Zowel voor de kinderen waarbij die diagnose wordt gesteld, als voor de ouders, broertjes, zusjes, leerkrachten en andere betrokkenen. Wij (Pelsser RED centrum) vinden het belangrijk dat kinderen met ADHD toegang hebben tot de beste behandeling die mogelijk is en die gebaseerd is op de nieuwste wetenschappelijke inzichten. Wij zien elke dag weer bij onze patiënten dat onderzoek naar de oorzaak van ADHD een wereld van verschil kan maken.

FEW-foods dieet (voedingonline.nl) >> De few-foods methode bestaat uit 3 stappen: eerst wordt een kortdurend few-foods dieet onderzocht met 'onschuldige' voedingsmiddelen (zoals peer, rijst, kalkoen, groenten en mais) of het kind met gedragsveranderingen reageert op het dieet. Zo ja, dan wordt door middel van provocatie en eliminatie onderzocht op welke voedingsmiddelen het kind reageert. Dit proces kan 1,5 jaar duren en is daarom met name geschikt voor zeer gemotiveerde ouders.

Alle informatie op deze website is met de beste intenties verzameld. Grow Stronger stelt zich niet aansprakelijk voor eventuele negatieve gevolgen door het verkeerd interpreteren van tekst of het aangaan van "slecht" advies of kosten via een partij die op deze website gratis redactionele ruimte heeft gekregen. Mocht u niet tevreden zijn, laat ons dit weten, zodat we die informatie van deze website kunnen verwijderen. Bedankt!