Over de oprichtster - mijn droombaan


Ik wil mezelf blijven ontwikkelen en groeien. Behalve in mijn vrije tijd daar tijd aan te besteden lijkt het me ook heel leuk als ik werk heb waarbij ik mezelf kan ontplooien. Wie weet vind ik nog eens op originele/onverwachte wijze mijn droombaan...

 

Op 1 oktober 2022 ben ik gestart met een nieuwe baan voor 24 uur per week in Venlo. Een baan met uitdagende en gevarieerde werkzaamheden, ontwikkelings- en (doorgroei?) mogelijkheden. Met voldoende werkzaamheden, zeker mate van zelfstandigheid en fijne collega’s. Hiermee is mijn wens uitgekomen.

 

Op de website www.truity.com kan je gratis een 'career personality' test doen.

De uitkomst van mijn test (https://www.truity.com/personality-test/11878/test-results/11323867) was:  

Werkstijl: humanitarian, caretaker, innovater en pragmatist.

Carrière intresses: creating, helping, persuading, building, organizing en thinking.

Mogelijke passende banen: art director, multimedia artist or animator, writer or author, editor, musician or singer.

Eerlijk gezegd heb ik geen interesse in een werk carrière in één van de bovenstaande vakgebieden en was dan ook zeer verrast over deze uitkomst in de 'career personality' test. 

 

En op de website https://www.nationaleberoepengids.nl/beroepskeuzetest kan je gratis een 'beroepskeuzetest doen'. Uit mijn test kwamen de volgende 6 beroepseigenschappen: Sociaal, contactueel, ondernemend, bestuurlijk, conventioneel en beheer. Beroepen die daar bij passen lopen heel uiteen van agent bij de jeugdpolitie tot reclasseringsambtenaar.