Boek als teambuildingsuitje een lachworkshop.

Relatie(s) - eenzaamheid


Alles over je eenzaam voelen en alleen zijn (www.eenzaam.nl) >> Eenzaam. nl helpt bij eenzaamheid.

Eenzaamheid Informatie Centrum (www.eenzaamheid.info) >> Het Eenzaamheid Informatie Centrum is als netwerkorganisatie een virtueel platform. Het biedt informatie over eenzaamheid om zo veel mogelijk mensen te helpen die zich eenzaam voelen.

Samen tegen eenzaamheid (www.samentegeneenzaamheid.nl) >> een initiatief van Coalitie Erbij.

De goedgemutste breicampagne (degoedgemutstebreicampagne.nl)  >> Het merk Innocent drinks breit elke winter samen met het Nationaal Ouderenfonds en honderden breiers in Nederland kleine wollen mutsjes voor op hun smoothies. Ze doen dat om de aandacht te vragen en geld in te zamelen voor eenzame ouderen in Nederland. Doe je ook mee?

Speciaal voor ouderen. Een luisterend oor via het Ouderenfonds (ouderfonds.nl) >> Bel naar 0800-1325 (gratis)

Online daten voor ouderen? Meer info op www.zusterjansen.nl 

Alle informatie op deze website is met de beste intenties verzameld. De Grow Stronger Academy stelt zich niet aansprakelijk voor eventuele negatieve gevolgen door het verkeerd interpreteren van tekst of het aangaan van "slecht" advies of kosten via een partij die op deze website gratis redactionele ruimte heeft gekregen. Mocht u niet tevreden zijn, laat ons dit weten, zodat we die informatie van deze website kunnen verwijderen. Bedankt!