Relatie(s) - vrouwenrechten


Meer vrouwen in de politiek (www.stemopeenvrouw.com) >> Stichting Stem op een Vrouw zet zich in om de politieke emancipatie en representatie van vrouwen in Nederland te verbeteren en ondersteunen.

Internationale vrouwendag 8 maart (www.internationale-vrouwendag.nl) >> Op deze site vind je alle activiteiten die georganiseerd worden op of rondom 8 maart in Nederland; Internationale Vrouwendag.

International Women's Day march 8 (www.internationalwomensday.com) >> Is a global day celebrating the social, economic, cultural and political achievements of women. The day also marks a call to action for accelerating gender parity.

UN Women nationaal comité Nederland (www.unwomen.nl) >> UN Women heeft een bijzondere positie onder vrouwenrechten-organisaties. Het heeft een drievoudig mandaat. Klik hier voor meer info daarover.

Het netwerk voor alle vrouwen (www.womeninc.nl) >> WOMEN Inc. is sinds 2005 hét netwerk voor alle vrouwen die zichzelf en elkaar willen versterken en daarmee de kansen van alle vrouwen in Nederland.

Sorores, zijn zusters die het beste, optimum nastreven (soroptimist.nl) >> Als grootste internationale serviceorganisatie van vrouwelijke professionals zet Soroptimist International zich wereldwijd in voor de bevordering van mensenrechten en de positieverbetering van vrouwen en meisjes. Onze activiteiten staan in het teken van Action (In Beweging), Awareness (Bewustwording) en Advocacy (Belangenbehartiging).

Sterke vrouwen door de jaren heen op de website Is Geschiedenis 

Alle informatie op deze website is met de beste intenties verzameld. De Grow Stronger Academy stelt zich niet aansprakelijk voor eventuele negatieve gevolgen door het verkeerd interpreteren van tekst of het aangaan van "slecht" advies of kosten via een partij die op deze website gratis redactionele ruimte heeft gekregen. Mocht u niet tevreden zijn, laat ons dit weten, zodat we die informatie van deze website kunnen verwijderen. Bedankt!